Bílí Tygři Liberec

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Date of publication Author Partnerské sdělení

Do startu nejočekávanější hokejové události roku zbývají pouhé dva měsíce! Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se do Česka vrací po devíti letech. Chcete zažít atraktivní podívanou, jako tomu bylo v roce 2015? Praha i Ostrava totiž očekávají příjezd velkých jmen!

Organizátorům by mohla hrát do karet informace o účasti hráčů z NHL pod pěti kruhy v letech 2026 a 2030, která zvýšila atraktivitu mezinárodního hokeje. V nejlepších týmech tak pravděpodobně vznikne přetlak hráčů a dostat se do sestavy na letošní šampionát může být zároveň jejich vstupní branou, jak se zařadit na soupisku i pro olympijské hry. Tento fakt rozhodně může zamíchat s tvorbou sestav u silných týmů, kterými jsou Kanada, Spojené státy, Švédsko, Finsko, Švýcarsko nebo český národní tým. A kdo z této situace bude těžit? Přece vy, fanoušci!

O vstupenky na zápasy českého národního týmu ve skupině byl enormní zájem ale i tak existuje šance vidět domácí tým v akci - pokud se považujete za pravého skalního fanouška. Věříte v úspěch českého týmu? Pak rozhodně sáhnete po vstupence na první semifinálové utkání v sobotu 25. května od 14:20 hodin (SF1).

Vyprodaná aréna zaplněná českými fanoušky ženoucí domácí národní tým k titulu mistrů světa by byla splněným snem všech. Je to nádherná představa a zážitek na celý život. U toho nesmíte chybět! Co říkáte?

Vstupenky na play-off a VIP vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketmaster. V síti Ticketportal vstupenky na základní část a všechna ostravská utkání. Kompletní informace jsou uvedeny na webu 2024.iihfworlds.com/vstupenky.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit