Bílí Tygři Liberec

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Na start hokejové sezony sice dojde až v srpnu, Home Credit Arena však i nadále přináší kulturní zážitky. Vyrazte už tento pátek od 18 hodin na koncert kapely Škwor, která zde představí své nové album!

Vyladěnou technickou show přiveze kapela do 6 hal největších měst naší republiky. Jednou ze zastávek TOUR je i Liberecká Home Credit Arena. Ve spojení s jednou z nejlepších fanouškovských základen, jak frontman kapely Škwor Petr Hrdlička často na koncertech nezapomíná zmínit, můžeme všichni očekávat nabitou show plnou energie.

Zazní písničky z nového alba “Sobě věrnej” a samozřejmě také již dobře známe škwoří hity. Buďte součástí neopakovatelného koncertního zážitku v rámci doposud největšího turné kapely.

Vstupenky na tuto parádní show si můžete zajistit v sítích TICKETPORTAL nebo TICKETSTREAM. Vstupné na stání je k dispozici za 690 Kč, k sezení pak dle kategorie za 790 či 890 Kč. Zároveň máte šanci zajistit si unikátní zážitek v podobě VIP vstupenek, v jejichž ceně je také přístup k rautu od prémiové cateringové společnosti. Zažijte koncert z VIP patra Home Credit Areny!

Veškeré informace o koncertě naleznete ZDE. Těšíme se na viděnou!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit