Bílí Tygři Liberec

Krásné nové mládežnické šatny! Ty byly vybaveny i za pomoci rodičů

Date of publication Author Redakce

Liberec - Během předsezónního období se ve Svijanské aréně spustila modernizace šaten třetí a čtvrté třídy. Zmiňovaná rekonstrukce ale není jediným novým prvkem v rámci zlepšování prostředí pro mládežnické hráče. Za účelem podpory pitného režimu a dobrého stravování vznikla i zbrusu nová snídárna!

Akce to byla velmi rychlá, během předsezónního období se rozjely velké úpravy dvou šaten pro třetí a čtvrtou třídu. Nejprve proběhla kompletní výměna podlahy, přičemž staré desky nahradil nový povrch. Tomu nově dominuje logo Tygra v samotném srdci celé šatny. Následně byly nově přemalovány stěny a do nového prostoru přibyl i zbrusu nový nábytek.

Právě s jeho zakoupením pomohli rodiče, kteří se do projektu zapojili. „Zástupci společnosti Vaspo projevili zájem, udělat něco pro libereckou mládež. Důležité bylo, že šatna musí sloužit dětem, tudíž je potřeba, aby na sebe viděly a mohly komunikovat. Na chodbě bylo vybudováno i předsálí, kde se usadili trenéři. Ti jsou nyní schopni kontrolovat obě šatny najednou," popisoval úpravy vedoucí trenér základny Libor Daněk.

Malí hokejisté si ihned nové prostředí zalíbili. „Když Děti viděly nové zázemí a komfort byly nadšené stejně jako jejich rodiče. Je to velmi pěkné," dodává s úsměvem na tváři Libor Daněk. Šatny ale nebyly jedinou věcí, která by v poslední době uvnitř Svijanské arény doznala zásadních změn.

Vybudována byla totiž i zcela nová snídárna. „Mládež je v Liberci na velmi kvalitní úrovni a vše by do sebe mělo zapadat jako mozaika. Snídárna je zase dalším střípkem do celkového obrazu, přičemž zkvalitní stravování a pitný režim jak nejmenších dětí, tak třeba i starších dorostenců nebo juniorů," prozrazuje Tomáš Vozka, který se celé realizace ujal.

Právě ten do vybudování vložil veškeré úsilí i své finanční prostředky. „Těší mě to, že věci, které děláme, fungují. Děti se již naučili, že mají určitý prostor, kam si mohou přinést třeba i nějaké svoje lepší jídlo z domova, co jim připravila mamka do školy. Dokonce je zde pracovník, který jim nakrájí čerstvé ovoce každý den. Mohou si například i udělat teplý čaj a celkově trávit čas v příjemném prostředí."

Kompletní rozhovory Libora Daňka a Tomáše Vozky naleznete v níže uvedených odkazech.

Kompletní rozhovor s Liborem Daňkem
Kompletní rozhovor s Tomášem Vozkou Snídárna profilový obrázek 2

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit