Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři a NADACE SYNER pomohou ve Vánočním čase peněžní sbírkou

Date of publication Author Redakce

Liberec - Vánoční čas je pro Bílé Tygry tradičně obdobím štědrosti, dobročinnosti a rozdávání dárků. A ani letošní rok není výjimkou. Hokejisté A-týmu se ve spolupráci s NADACÍ SYNER rozhodli pomoci rodině Čečkových, která statečně bojuje s vážnou nemocí.

„Naše Nadace se snaží dlouhodobě pomáhat dětem a rodinám s dětmi, které jsou v nelehké životní situaci,“ říká Eva Syrovátková z NADACE SYNER, „s rodinou Čečkových jsme v kontaktu již několik let. Obě jejich dcerky, dvojčata, mají bohužel zdravotní komplikace a péče o ně vyžaduje velké nasazení. Čečkovi jsme přitom nevybrali náhodou. Obě dívky jsou velkými fanynkami Bílých Tygrů.“

Před utkáním Bílých Tygrů s Oceláři Třinec, které se odehraje na 2. svátek Vánoční 26. prosince v Home Credit Areně, předá Eva Syrovátková za NADACI SYNER a Branko Radivojevič za Bílé Tygry Kristině Čečkové šek na vybraný finanční obnos.

Hráči A-týmu již mezi sebou vybrali 40 000 Kč a velkou měrou přispěje rovněž NADACE SYNER. Navíc z každého prodaného lístku na utkání s Třincem půjde 10 Kč také do finanční sbírky. Na dobrou věc tak přispějí i sami fanoušci Bílých Tygrů. Jaká bude celková darovaná částka tak bude jasné až těsně před začátkem zápasu.

„Je skvělé, že se u Bílých Tygrů udržuje tato vánoční dobročinná tradice. V NHL jsou podobné akce samozřejmostí a myslím, že mluvím za celý tým, když řeknu, že jsme rádi, že můžeme pomoci tam, kde se s lidmi život nemazlí,“ prohlásil kapitán Tygrů Branko Radivojevič. „Věřím, že náš finanční dar pomůže a Čečkovým trochu zpříjemní život.“

Finanční prostředky využije rodina Čečkových na nákup mobilní nástupní rampy k automobilu, dále na baterie do výtahové schodišťové plošiny a z části zajistí také nákup potřebného nového elektrického vozíku.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit