Bílí Tygři Liberec

Rozlučka se sezónou přilákala stovky fanoušků!

Date of publication Author Jaroslav Vondrák

Liberec - Páteční odpoledne nabídlo příznivcům libereckého hokeje skvělou příležitost rozloučit se s uplynulou sezónou. Od 17 hodin totiž v Home Credit Aréně probíhala oslava zisku Prezidentského poháru a celkového stříbra v ročníku 2016/2017! Bohatý program zakončený autogramiádou kompletního kádru Bílých Tygrů přilákal na liberecký stadion hojný počet návštěvíků.

Už při vstupu si fanoušci mohli zakoupit zbrusu nová trička vydaná speciálně při příležitosti oslav stříbrných medailí a další fanouškovské předměty s tygří tématikou a ty si následně nechat ozdobit podpisy celého týmu.

Ještě před autogramiádou ale došlo na slavnostní nástup kompletního kádru včetně realizačního týmu a vedení na pódium. Jako poslední na pódium vystoupali Ján Lašák a Branko Radivojevič a přinesli s sebou Prezidentský pohár, následoval je trenér Filip Pešán, kterému se v rukou leskla stříbrná plaketa za druhé místo ve vyřazovacích bojích.

Po bouřlivém přivítání ze strany fanoušků došlo i na několik projevů. U mikrofonu se jako první představil tréner Filip Pešán. „Hráči odehráli fantastickou sezónu bez nich bych tu dnes nestál. Velikou zásluhu na tomto úspěchu má také celý realizační tým, kterému bych tímto chtěl poděkovat," řekl nejmladší extraligový kouč.

Osobně přišel Bílým Tygrům poblahopřát také hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Ten označil druhé místo v uplynulém ročníku za veliký úspěch a poděkoval hráčům za výbornou reprezentaci kraje. Slova díku směřoval také k fanouškům, zejména těm, kteří věřili v úspěch i v komplikovanějších částech sezóny a podporovali Tygry po celou dobu jejího trvání.

Ve podobném duchu se nesla i slova primátora Liberce Tibora Batthyányho. „Jsem hrdý, že jsem Liberečák a že v našem městě máme tým jako jsou Tygři. Tímto bych jim chtěl poděkovat, udělali pro naše město opravdu mnoho," nešetřil chválou primátor.

Následně si vzal slovo také prezident klubu Petr Syrovátko. „Po loňské sezóně byl můj sen, abychom letos po základní části skončili v první čtyřce. Tento sen byl několikanásobně překonán a podařilo se nám vyhrát Prezidentský pohár. Letos jsme dosáhli skvělého úspěchu a zažehnali řeči o mistrovské kocovině. To vše ale bylo podloženo tvrdou prací celého týmu pod taktovkou Filipa Pešána. K úspěchu samozřejmě také přispělo skvělé prostředí, které fanoušci po celou sezónu týmu vytvářeli," hodnotil Syrovátko.

Závěrem také na pódiu proběhlo poděkování kapitánovi Tygrů Branko Radivojevičovi, pro kterého byl poslední finálový zápas posledním v libereckém dresu a možná i posledním jeho bohaté kariéry. O tom ovšem ještě útočník, poslední tři sezóny oblékající dres s tygrem na prsou a číslem 92, není definitivně rozhodnut. „Byla to pro mě čest být kapitánem tak skvělého mužstva. Chci vám všem velmi poděkovat za krásné tři roky v Liberci," řekl viditelně dojatý kapitán.

Poté již následovala autogramiáda, která probíhala v prostorách Česká Spořitelna Klubu. A zájemců o podpis bylo opravdu mnoho! „Pro nás je to odměna za celý ročník. Jsme rádi, že si to dnes můžeme užít s fanoušky a velmi si vážíme toho, že jich dorazilo tolik a že nás podporují," hodnotil zájem příznivců Roman Will.

A podpisy vykouzlily radostný výraz na tváři nejednoho fanouška. „Je tady skvělá atmosféra a všichni jsou usměvaví. Přišli jsme týmu poděkovat za celou sezónu a těšíme se na tu nadcházející," řekla jedna z fanynek.

Všem příznivcům našeho klubu bychom rádi poděkovali za podporu v letošní sezóně a věříme, že v té následující společně zažijeme mnoho radostných okamžiků!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála PO 2024 pletená

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kšiltovka PO 2024

250 Kč
Koupit