Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zahájili letní přípravu na sezónu 2017/2018

Date of publication Author Dominik Jakubec

Šestnáctka hokejistů Bílých Tygrů se dnes sešla k prvnímu tréninku letní přípravy v útrobách Home Credit Areny. Trenérský tým, tentokrát bez přítomnosti hlavního kouče Filipa Pešána, který je momentálně v zámoří, připravil pro hráče intenzivní osmitýdenní přípravu na suchu. Od 5. do 9. června jsou znovu naplánovány také tréninkové dávky na ledě.

Klasická suchá příprava znovu pod vedením kondičního kouče Aleše Pařeze pak potrvá až do druhého červencového týdne na sportovištích Sport Parku Liberec.

Do přípravy s týmem se zapojila většina hráčů, včetně nové posily, útočníka Lukáše Jaška, či Jaroslava Vlacha, který se stále potýká s důsledky nedávného otřesu mozku. S A týmem trénovali rovněž mladíci Kryštof Hrabík a Jan Bednář.

Na tréninku naopak chyběli Adam Jánošík a Mário Bližňák, kteří reprezentovali Slovensko na nedávno skončeném Mistrovství světa. Útočník Jan Stránský se k týmu připojí zítra. Stejně jako v minulých letech se někteří zkušenější hráči budou připravovat individuálně. To je případ Tomáše Mojžíše a Martina Ševce.

Do přípravy se zapojili:

Brankáři: Roman Will.

Obránci: Derner Lukáš, Plutnar Michal, Pyrochta Filip, Havlín Tomáš, Bednář Jan.

Útočníci: Bulíř Michal, Lakatoš Dominik, Krenželok Lukáš, Jelínek Petr, Bartovič Milan, Jašek Lukáš, Vlach Jaroslav, Ordoš Jan, Vantuch Lukáš, Hrabík Kryštof.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Polštář PO 2024

330 Kč
Koupit

Mikina PO 2024 pánská

895 Kč
Koupit

Mikina PO 2024 dámská

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit