Bílí Tygři Liberec

Jedenáct hodin čekání a probdělá noc, takový byl příběh prvního majitele permanentky na sezónu 2017/2018

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Přesně v 8 hodin ráno se otevřely dveře Rotundy v areálu Home Credit Areny a vešel první fanoušek Bílých Tygrů Liberec. Odcházel odtud se zbrusu novou permanentní vstupenkou na sezónu 2017/2018.

Po dlouhých jedenácti hodinách nekonečného čekání a probdělé noci byl ale Roman Fotr svěží a v dobré náladě. Svůj hrdinský kousek navíc zopakoval jen s roční přestávkou. Roman byl totiž majitelem první permanentky i v mistrovském ročníku 2015/2016 Před rokem jej ale předčil fanoušek Marek Felcman a tak tentokrát Roman Fotr nenechal nic náhodě a před dveřmi Rotundy v areálu Home Credit Areny se objevil už v neděli v devět hodin večer.

"Věděl jsem, že vloni tu byl první permanentkář už večer před zahájením prodeje, tak jsem si raději pospíšil a vyšlo to. Další v pořadí dorazil až chvíli před půlnocí, popisuje Roman Fotr, „Potom už čas ubíhal rychleji, mohli jsme si povídat,“ vypráví novopečený majitel permanentky 2017/2018.

Roman Fotr také připomněl, že když se stal majitelem první permanentky před dvěma lety, zakončili Bílí Tygři sezónu mistrovským titulem. Právě proto si prý dal záležet, aby dorazil znovu včas.

11 hodin čekání se Romanu Fotrovi vyplatilo, protože k permanentní vstupence dostal od Bílých Tygrů návdavkem také dres podepsaný hráči, čepici a šálu samozřejmě v klubových barvách. Přímo na místě prvnímu permanentkáři poděkovali také hráči A týmu Milan Bartovič, Michal Bulíř a Dominik Lakatoš. Nejzkušenější z trojice pak měl pro všechny čekající jen slova díků a uznání. „To, že tu mnozí z Vás čekají už od včerejšího večera je pro nás velké a milé překvapení. Prostát tu celou noc, to je opravdu neuvěřitelný výkon! Věděl jsem, že máme skvělé fanoušky. Doufám, že se Vám v nové sezóně odvděčíme dobrými výsledky a hrou.“

První majitelé permanentek si pak společně s hráči užili také symbolický přípitek a čas byl také na rozdávání autogramů a společné fotografování. Dvacet nejrychlejších fanoušků pak k permanentní vstupence Bílých Tygrů obdrželo kromě věcného daru také permanentní vstupenku na hudební festival Benátská.

Ve 2 hodiny odpoledne bylo prodáno už přes 150 permanentek.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Šála PO 2024 tištěná

350 Kč
Koupit

Triko PO 2024 dětské

330 Kč
Koupit

Mikina PO 2024 pánská

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit