Bílí Tygři Liberec

Novým manažerem mládeže je Jiří Bermann!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec – Mládežnická organizace dozná před novým ročníkem změn. V rámci zkvalitnění práce s mládeží vznikla nová pozice mládežnického manažera. Tu obsadil Jiří Bermann, který v Liberci působí již deset let. Ten bude mít za úkol organizační záležitosti jako například komunikaci s rodiči, hráči a současně sledovat nejmodernější hokejové trendy z celého světa.

Filip Pešán přijal nabídku hlavního trenéra kategorie U20 české reprezentace, proto vytvořil nový post mládežnického manažera. U mládežnické organizace je plno věcí, které nemusí řešit on sám osobně. Stačí, aby tyto věci schvaloval a udával celkový směr či cestu, přičemž vyřizovat je může někdo jiný.

„Jako manažer mládeže budu takový člověk, který vše zastřeší a bude předávat informace z Áčka do mládeže a současně koordinovat trenéry, abychom se drželi nastoleného směru. To znamená být špičková akademie a špičkový klub v rámci nejen republiky, ale i celosvětově v rámci práce s mládeží," nastínil svou představu Jiří Bermann.

Vidíme, v čem nás tlačí bota oproti světu. Na individuálních dovednostech hráčů je třeba neustále pracovat. Proto chceme jít ještě více pod kůži hráče a jeho přípravu ještě více zindividualizovat. Máme tu velmi pracovitý skvěle fungující trenérský kolektiv, který jsem doplnil o kondičního trenéra pro mládež Lukáše Vařechu. Ten navazuje na nastolený trend našeho klubu, kdy jsme se vydali cestou trenérů specialistů na jednotlivé dovednosti (bruslení, střelba, kondice atd.).

Dalším zprofesionalizováním naší práce s mládeží je připravovaná pozice skauta pro mládež, kterou ještě letos chystáme vytvořit. Chceme mít silné týmy tak, aby zde byla na první pohled patrná konkurence nejen v trénincích, ale i při nominacích na zápasy. Když jsem byl v minulém ročníku v USA a Kanadě, viděl jsem, s jakou konkurencí se tam hráči musí vyrovnat.

Do Liberce chceme hokejisty, kteří mají kvalitu nebo perspektivu se zlepšovat a současně jsou na svůj klub hrdí. Tito hráči musí být velmi pracovití, k tomu jim v Liberci nabízíme velmi nadstandardní program. Chceme, aby hráči měli možnost se přes naši organizaci dostat třeba až do NHL a aby se k nám rádi vraceli zpět jako například letos Ladislav Šmíd. Jiří Bermann top 1

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit