Bílí Tygři Liberec

Zpět do bruslí! Tygři se poprvé v této sezoně sklouzli po ledě

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Na led už v úvodu června? Pro Bílé Tygry už takřka tradiční záležitost. Stejně jako v uplynulých dvou sezonách si tímto způsobem opět zpestřili období suché přípravy.

Klub navíc přítomným novinářům přichystal překvapení v podobě čerstvé posily. Do Liberce se vrací Martin Bakoš, střelec zlatého gólu z mistrovské sezony 2015/16, který se také hned zapojil do tréninku. A nejen on, po ledové ploše Svijanské arény se v pondělí dopoledne proháněla většina kádru.

Nenechal si ho ujít ani Ladislav Šmíd, který je nejzvučnější letní posilou Bílých Tygrů. "Přiletěl jsem teprve o víkendu, ale na led už se těším," prozrazoval s úsměvem. Spolu s ním se s českým prostředím postupně sžíval také brankář Aleš Stezka, který teprve v závěru května ukončil sezonu 2016/17 triumfem v prestižní americké USHL.

Z posil nechyběl samozřejmě ani Lukáš Jašek, který se zařadil po bok dalších mladých pušek. Trénink s A-týmem absolvovali i Kryštof Hrabík, Jan Bednář, Tomáš Havlín nebo Jakub Husa, kteří v minulých sezonách teprve sbírali své vůbec první zkušenosti s nejvyšší českou hokejovou soutěží.

Na hráčích bylo vidět, že během dovolené své bruslit rozhodně nezapomněli. Po krátkém rozkoukávání už se pod vedením trenérů Filipa Pešána a Karla Mlejnka vrhli do ostrého provozu. Kombinace, střelba i herní cvičení, to vše bylo součástí první pondělní tréninkové jednotky.

Podobným způsobem se budou Bílí Tygři na ledě připravovat také po celý zbytek tohoto týdne. Od 12. června je pak čeká návrat k přípravě na suchu. I proto si jistě tento týden budou chtít o to více užít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit