Bílí Tygři Liberec

Permanetky opět přes internet z pohodlí domova

Date of publication Author Martin Kadlec

Zejména fanoušci ze vzdálenějších koutů Libereckého kraje uvítají možnost zakoupit si permanentku přes internet pomocí online rezervace.

Nemáte-li čas a nebo nechcete absolvovat cestu do Rotundy v areálu Home Credit Areny a přesto si chcete zakoupit permanentku, je online rezervace řešení právě pro Vás.

Stačí vyplnit níže uvedený formulář a do 7 pracovních dní od rezervace zaplatit cenu své permanentky bankovním převodem podle pokynů, které každý zákazník obdrží e-mailem. Jakmile bude částka uhrazena na účet klubu, obdrží zákazník svou permanentní vstupenku poštou. Pro každé sedadlo je třeba vyplnit zvláštní formulář a každé sedadlo vyžaduje samostatnou platbu. Nelze tedy uhradit více permanentek najednou jedním převodem.

Stejný postup může kdokoliv zvolit i v případě, že se pouze chce vyhnout zdlouhavému procesu prodeje na hlavní pokladně a permanentku si přijde do areálu Home Credit Areny jen vyzvednout – vhodné pro případ, že si bude zájemce chtít zakoupit permanentky i na jiná nerezervovaná místa.

Blokace místa bude trvat vždy 7 pracovních dní od data online rezervace a dalších 7 pracovních dní po zaplacení příslušné částky si Bílí Tygři Liberec vyhrazují na zpracování žádosti. Za celý proces bude navíc účtován režijní manipulační poplatek 50,- Kč (za každý kus permanentky, který v sobě zahrnuje balné, poštovné a celé vyřízení online objednávky). Manipulační poplatek bude vybírán i v případech, kdy si zájemce pro své permanentky přijde osobně na Rotundu v areálu Home Credit Areny.


Formulář pro vyplnění online rezervace permanentní vstupenky

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit