Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zahájí prodej vstupného na extraligová utkání sezóny 2014/2015

Date of publication Author Martin Kadlec

Už ve čtvrtek 21. srpna zahájí Bílí Tygři předprodej vstupenek na úvodní tři domácí extraligové zápasy sezóny 2014/2015. Návštěvníci, kteří zavítají na utkání Champions League s Kärpätem Oulu nebo s Košicemi, tak budou mít možnost zajistit si s dostatečným předstihem i místo na zápasy Liberce v extralize.

Fanoušci si konkrétně budou moci zakoupit vstupenku na úvodní domácí duel s brněnskou Kometou (12. 9.), s Mountfieldem HK (16. 9.) a také s Oceláři Třinec (21. 9.).

Akce

Stejně jako v případě permanentek, tak i u jednorázového vstupného jsou zavedeny takzvané „plovoucí ceny“. V praxi to znamená, že v předprodeji budou vstupenky k dostání za výhodnější cenu, než v den zápasu. Ceny vstupenek v předprodeji se pohybují od 130 Kč (na stání do Fanklubu) do 220 Kč (v I. kategorii). Jsou tedy levnější než v minulých dvou sezónách. Novinkou nadcházejícího extraligového ročníku je pak rodinné vstupné. Pro čtyřčlenné skupiny, které tvoří dva dospělí a dvě děti je k dispozici vstupenka už za cenu 375 Kč. Za každé další dítě rodiče zaplatí jen 30 Kč. Ještě výhodněji pak vstupné na zápasy pro rodiny s dětmi vyjde po zakoupení „Rodinného balíčku“ na 5 či 10 utkání. Stejně jako v předcházejících dvou sezónách bude možný i nákup vstupenek on-line prostřednictvím našich webových stránek a portálu Ticketpro. Veškeré informace včetně slev či předprodejních míst získáte na bezplatné infolince 800 800 007 nebo na www.hcbilitygri.cz.

Akce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit