Bílí Tygři Liberec

Aukce dresů pokračuje, ceny nejžádanějších dresů stoupají!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Aukce mistrovských dresů má za sebou první týden a velký zájem je znát. Ceny jednotlivých trikotů šampionů Tipsport extraligy stoupají, ten nejdražší už překročil částku sedmi tisíc. A nutno dodat, že jde o poněkud překvapivého lídra.

V aukci se objevilo hned 33 modrých dresů, mezi nimiž chybí pouze trikoty Petra Vampoly a Jana Stránského. Naopak zde najdete třeba dresy čtveřice účastníků mistrovství světa, Michalů Birnera a Řepíka, Radima Šimka a Martina Bakoše. Celá aukce odstartovala v neděli 22. května, na přihazování pak máte ještě další tři týdny.

Vyvolávací cena každého trikotu byla stanovena na 1300 Kč, za tuto částku už však v seznamu nalezneme pouze trojici dresů. Naopak za ty, o které je nejvyšší zájem, už musí případný zájemce přihodit i více než pět tisíc korun. Například na dres Michala Birnera už bylo během týdne přihozeno 26krát.

Birnerův dres je však se současnou cenou 6 300 Kč až druhým nejdražším. Aukce má zatím velmi překvapivého lídra, vůbec nejvyšší cenovkou se zatím může chlubit trikot třetího brankáře Lukáše Hosnedla. Za něj už bude muset potenciální zájemce nabídnout více než sedm tisíc korun, v době psaní článku byla jeho cena přesně 7 060 Kč.

Aukce končí 19. června, dá se tedy očekávat, že se všechny ceny ještě značně promění. Staňte se majitelem jednoho z mistrovských dresů! Přihazovat můžete minimálně 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Přejeme vám v dražbě mnoho štěstí!

Výtěžek z aukce bude věnován mládežnické Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit