Bílí Tygři Liberec

Aukce hraných dresů ze sezony 2017/18 je u konce, nejvyšší částku vynesl dres Tomáše Filippiho

Date of publication Author Dominik Jakubec, Jonáš Majtyka

Liberec - Až do pátečních 18 hodin měli fanoušci možnost získat jeden z originálních hráčských trikotů ze sezony 2017/18. Všech 35 dresů našlo v tradiční posezónní aukci nové majitele, celkem vynesla dražba více než 94 000 Kč.

Fanoušci si měli z čeho vybírat. V aukci nechyběly trikoty dlouholetých opor, jako třeba Petra Jelínka nebo Lukáše Krenželoka, stejně tak si však mohli vydražit i dres mladého gólmana Romana Willa nebo střelce Marka Kvapila, který v minulém ročníku výrazně posílil ofenzivu Bílých Tygrů. Ve hře byla kompletní bílá sada, v níž Tygři hráli své venkovní zápasy, trikot Lukáše Dernera pak mohli fanoušci získat v modré barvě.

Vůbec největší zájem byl o dres Tomáše Filippiho, jenž posílil Liberec v závěru sezóny a v play-off se zařadil mezi klíčové hráče mužstva. Po dlouhém přehazování za něj nakonec vítěz nabídl celkem 4 600 Kč. O trikot mladého útočníka se muselo pořádně bojovat, vždyť na něj bylo přihozeno hned šestadvacetkrát, tedy nejvíce ze všech! Nového majitele našly i oba dresy Jaroslava Januse, tedy jak ten s jedničkou, s níž dočasně chytal po příchodu do Liberce, tak s jeho tradiční 32kou. Možná trochu paradoxně byl dokonce dres s pro Januse nepříliš obvyklou jedničkou vydražen za vyšší částku.

Původní čas konce aukce byl stanoven na 18 hodin, každý zájemce však mohl po příhozu v posledních minutách během dalších třech minut zareagovat, konec dražby se tak o něco posunul. Poslední příhoz nakonec padl až v 18:17 na dres Jana Stránského, který se vydražil za 3 700 Kč.

Celkem se sada dresů vydražila za 94 011 Kč, což je jen o 1 088 Kč méně než minulý rok. S touto celkovou sumou se aukce zařadila mezi ty vůbec nejúspěšnější. Výtěžek dražby poputuje na konto TJ Bílí Tygři Liberec, tedy tygří mládeže.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům aukce gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu v nejbližších dnech.

Roman Will vytasil svůj beton včas

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit