Bílí Tygři Liberec

Aukce speciální limitované zlaté edice dresů odstartovala!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Zlatý rok se pomalu chýlí ke konci a poslední zápas roku 2016 je oficiálně za námi. Bílí Tygři ho odehráli ve speciální limitované edici dresů. A právě jeden z nich můžete získat v právě startující aukci!

Právě zlatá sada dresů, v níž Bílí Tygři sehráli duel s Olomoucí, najde koncem ledna nové majitele. Chcete originální dres jednoho z hráčů z limitované edice? Máte možnost! Vyvolávací cena každého z nich je stanovena na 2000 korun, přihazovat můžete od skončení duelu s olomouckými Kohouty až do 31. ledna 2017 do 16 hodin.

Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, protože po každém příhozu dne 31. 1. 2017 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat. Aukci naleznete na následujícím odkazu.

Aukce

Dresy hráčů jako Ján Lašák, Branko Radivojevič nebo Radim Šimek ve speciální zlatobílé kombinaci byly připraveny speciálně pro utkání s Olomoucí a jedná se tedy o vzácné sběratelské kousky.

Kromě nich navíc najdete v aukci i trikoty se jmenovkami hráčů, kteří tým dovedli k zisku titulu, nyní už ale mezi Bílými Tygry nepůsobí. Také oni si na závěr mistrovského roku zaslouží připomenutí. Připraveny jsou tedy i dresy Jana Výtiska, Michala Birnera či Martina Bakoše.

Jeden z nich může být i váš! Přejeme vám mnoho štěstí v aukci!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit