Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři přejí všem svým fanouškům úspěšný vstup do roku 2017!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Rok 2016 je již minulostí. Bílým Tygrům přinesl mnoho důvodů k radosti, když si dokráčeli pro zisk titulu, nyní už je však třeba soustředit se na rok nový. Nezbývá než si přát, aby byl alespoň stejně úspěšný, jako ten minulý.

Duben roku 2016 zůstane navždy zapsán zlatým písmem v historii libereckého hokeje. Po čtvrtfinále a semifinále play-off, v němž Bílí Tygři ani jednou neprohráli, přišla na řadu památná finálová série. V ní se svěřenci trenéra Filipa Pešána postavili pražské Spartě a došlo tak na souboj prvního a druhého celku základní části.

Hned v úvodním zápase na ledě Home Credit Areny se sice Sparta ujala vedení v sérii, byli to však Bílí Tygři, kdo se na konci finále radoval. V prodloužení šestého finále rozhodl o zisku titulu Martin Bakoš a náš klub se tak poprvé stal mistry extraligy ledního hokeje. Na ledě i v hledišti propukla záplava radosti.

Krom toho se Tygři postarali v roce 2016 také o řadu historických milníků, například když vytvořili nový rekord v počtu bodů získaných v základní části. Zisk 118 bodů během jediné sezony bude pro jakýkoliv tým velmi těžké překonat! Hned několik Bílých Tygrů si zahrálo také na hokejovém mistrovství světa, další včetně trenéra Pešána sbírali individuální ocenění.

Odstartoval také ročník 2016/17, do nějž Bílí Tygři vstoupili velmi dobře. Vždyť v současné chvíli patří našemu týmu v tabulce druhá příčka těsně za vedoucím Třincem! Také probíhající sezona přináší fanouškům spoustu důvodů k radosti a smečka kolem kapitána Branka Radivojeviče zakončila rok vítězstvím nad Olomoucí.

Kalendářní rok 2016 se zkrátka do klubové historie zapsal jako dosud nejúspěšnější. Nyní však startuje rok nový a teprve další měsíce ukážou, jak se bude vzpomínat na něj. Přejeme všem fanouškům úspěšný rok 2016 a těšíme se na vás při dalších utkáních v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit