Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se chlubí druhou nejlepší extraligovou webovou redakcí

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři slaví úspěchy nejen na ledě, ale také na poli komunikace s fanoušky. V rámci všech webů společnosti eSports.cz se Bílí Tygři umístili jako druhá nejlepší extraligová redakce. Bodovali navíc také v individuálních kategoriích.

Společnost eSports.cz, jež zajišťuje tygří web, spravuje 13 ze 14 extraligových klubových webů. Krom nich se zároveň stará o většinu webů ve WSM lize nebo ve fotbalových soutěžích, ale také například o oficiální stránky hokejové Ligy mistrů. Celkově patří do jejího portfolia stovky webových stránek v Česku i v zahraničí a sdružuje více než 1200 novinářů.

V každoroční anketě Zlatý Gregor jsou mezi nimi oceněni ti nejlepší a také tentokrát se mezi nimi dostalo i na zástupce tygří redakce. Bílí Tygři byli vyhlášeni celkově 4. nejlepší redakcí, což zároveň v rámci hokejové extraligy znamená druhou příčku. Druhou nejlepší extraligovou redakcí jsou Tygři už potřetí v řadě.

Bodovali také na poli individuálních ocenění. Jonáš Majtyka se umístil na čtvrté příčce v kategorii Nováček roku, v níž jsou hodnoceni ti redaktoři, kteří si nejlépe vedou ve své první sezoně. Dominik Jakubec pro změnu kromě druhého místa v kategorii Šéfredaktor ovládl hlavní kategorii a jako první redaktor tygřího webu se za 15 let ankety stal celkovým Zlatým Gregorem, tedy Redaktorem roku.

Bílí Tygři tak nepatří k nejlepším pouze na ledě, ale také na poli komunikace s fanoušky.

Zlatý Gregor

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit