Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři v pátek poznají osmifinálového soupeře. Koho mohou vyzvat?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V pátek v pravé poledne odstartuje los osmifinále Ligy mistrů. Bílí Tygři se mohou těšit na jednoho ze sedmi potenciálních soupeřů. Kam v rámci boje o postup mezi osmičku nejlepších zamří?

Německo, Švýcarsko, Švédsko, Finsko či Velká Británie. Tam bude směřovat příští cesta Bílých Tygrů v rámci hokejové Ligy mistrů. Po středečních dohrávkách se totiž definitivně uzavřela šestnáctka postupujících osmifinalistů. Ta se následně rozdělila na dvě osmičky podle umístění v základní skupině.

Bílí Tygři jako tým z druhé příčky mohou narazit na jednoho z vítězů svých skupin. Zároveň však již nemohou znovu změřit síly s Växjö, neboť celky, co spolu již hrály v základní fázi, se spolu v osmifinále opět utkat nemohou. Celkově tak před losem mohou Bílí Tygři narazit na sedm různých soupeřů.

Ladislav Šmíd vyváží puk

Statisticky nejpravděpodobněji se jeví cesta do Německa či do Švédska. Mezi týmy z prvních míst totiž najdeme hned po dvou zástupcích z těchto zemí. Obhájce loňského prvenství Frölunda ani letos nezaváhala, dále jde také Malmö. Naše západní sousedy pro změnu v sedmičce možných soupeřů zastupují Red Bull Mnichov a Adler Mannheim.

Tygři mohou vyzvat také finskou Tapparu Tampere nebo švýcarský EV Zug. Zajímavou variantou by pak jistě byli Nottingham Panthers. Britský tým totiž ovládl skupinu s TPS Turku, Bernem a Hradcem Králové a postaral se o největší překvapení základní části soutěže.

Svého soupeře se Bílí Tygři dozvědí v průběhu losu, který odstartuje v pátek ve 12 hodin. První osmifinálové utkání se odehraje v Liberci 31. října či 1. listopadu a odveta je na programu na ledě soupeře 7. listopadu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit