Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zahájí prodej vstupného na první extraligová utkání sezóny 2016/2017 už tuto neděli!

Date of publication Author Martin Kadlec

V neděli 21. srpna zahájí Bílí Tygři předprodej vstupenek na úvodní tři domácí extraligové zápasy sezóny 2016/2017. Návštěvníci, kteří zavítají na první utkání v rámci letošní Champions League s norským Lørenskogem IK, tak budou mít možnost zajistit si s dostatečným předstihem už i místo na zápasy Tygrů v extralize.

Fanoušci si konkrétně budou moci zakoupit vstupenky na úvodní tři domácí duely. Nejprve na veleatraktivní reprízu nedávné finálové série se Spartou Praha (úterý 13. 9. 17:10), dále s Plzní (úterý 20. 9. 18:00) a také s Oceláři Třinec (pátek 23. 9.).

U jednorázového vstupného, stejně jako v uplynulých dvou sezónách, budou v platnosti takzvané „plovoucí ceny“. V praxi to znamená, že v předprodeji budou vstupenky k dostání za výhodnější cenu. Ceny vstupenek v předprodeji se pohybují od 140 Kč (na stání do Fanklubu) do 230 Kč (v I. kategorii).

Děti jen za 1 Kč!
I v nadcházejícím extraligovém ročníku jsme připravili symbolické vstupné pro děti. Pro malé fanoušky do 140 cm výšky budou vstupenky jen za 1 kč a to do kategorií 2. a 3., rovněž do Česká spořitelna klubu a do 4 NP. Děti do 3 let věku mají vstup zdarma. Nárok na levnější vstupenky budou tradičně mít také senioři, studenti a držitelé karet ZTP a ZTP+P.

Vstupenky můžete zakoupit rovněž online prostřednictvím sítě TicketPro!

Prodej vstupenek prostřednictvím našich webových stránek - Aktivní odkazy u jednotlivých domácích zápasů, či v této záložce, Vás odkážou přímo na stránky

TicketPro

Rozpis zápasů v extraligovém ročníku 2016/2017 naleznete zde!

Veškeré další doplňující informace například o slevách či předprodejních místech získáte v záložce základní informace nebo na bezplatné infolince 800 800 007.

Ceník vstupného na extraligový ročník 2016/2017

Akce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit