Bílí Tygři Liberec

Bude jeden z dresů z utkání v Třinci váš? Vydražte ho v aukci!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Před poslední reprezentační přestávkou sehráli Bílí Tygři pikantní souboj prvních dvou týmů tabulky. Vítězné dresy z utkání s Třincem navíc můžete získat do své sbírky! Jejich aukce je v plném proudu.

Dražba probíhá v rámci projektu Legenda pomáhá, jemuž bylo nedělní extraligové kolo věnováno. Všechny celky nejvyšší české hokejové soutěže oblékly pro první třetinu speciální dres s podobiznou legendárního hokejisty a trenéra Ivana Hlinky.

Bílým Tygrům evidentně tato speciální sada svědčila. Vždyť právě v ní si vybudovali během první třetiny náskok 3:1 a položili také základy těsného vítězství 4:3. Od druhé dvacetiminutovky už pak všechny extraligové celky oblékly své tradiční trikoty, speciální sada tak byla použita pouze pro jedinou třetinu.

A právě tento dres může být i váš! Přihazovat můžete na dresy všech hráčů, kteří do utkání naskočili, k dispozici je pak také několik rezervních trikotů, které obsahují pouze číslici. Vyvolávací cena jednotlivých dresů je stanovena na 867 korun a přihodit můžete minimálně 50 korun. Zvláštní vyvolávací cena nebyla stanovena náhodou, symbolizuje 8 desetiletí od založení extraligy ve spojení s 67, tedy číslem Ivana Hlinky.

Dlužno podotknout, že hned v prvních dnech aukce už tuto zahajovací cenu všechny liberecké dresy překonaly. Nejlépe si v úvodu vedl Radim Šimek, částky se však jako vždy často mění.

Aukce

Aukce skončí 3. března v 17 hodin, může se však protáhnout. Pokud je totiž před skončením dražby vyhrávající příhoz překonán, má dosavadní lídr pět minut na reakci. Aukce zlatých dresů z utkání s Olomoucí tak například pokračovala ještě téměř hodinu po plánovaném konci.

Výtěžek aukce bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky. Ten pomáhá bývalým hráčům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci, například zakoupením invalidních pomůcek.

Ivan Hlinka legenda pomaha

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit