Bílí Tygři Liberec

Do konce aukce vicemistrovských dresů zbývá pouze necelý týden!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jako po každé sezoně můžete také tentokrát vydražit jeden z trikotů, v nichž si Bílí Tygři dokráčeli pro stříbrné medaile a zisk Prezidentského poháru. Do konce aukce už zbývá pouhý necelý týden! Bude jeden z dresů váš?

Celkem se v dražbě nachází 35 dresů, tedy kompletní sada širšího kádru týmu. Velkým lákadlem jsou jistě dresy současných českých a slovenských reprezentantů Radima Šimka, Adama Jánošíka a Mária Bližňáka, stejně jako loučících se opor Jána Lašáka, Branka Radivojeviče či Ondřeje Vitáska. V aukci samozřejmě nechybí ani dresy „mladých pušek“ Romana Willa, Dominika Lakatoše, Jana Ordoše nebo Filipa Pyrochty, kteří o sobě v této sezóně dali výrazně vědět.

Největší zájem byl v prvním týdnech především o trikot loučící se brankářské opory Jána Lašáka, který se již vyšplhal na cenu 5 350 Kč. Následuje ho Radim Šimek, jehož dres už stojí 4 100 Kč.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec, tedy tygří mládeži.

Elektronická aukce dresů skončí ve středu 31. 5. 2017 v 16 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.sportovniaukce.cz.

Aukce

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu byla až dosud 100 Kč, týden před skončením aukce se však tato částka zvedla na minimální příhoz v hodnotě 200 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na 16 hodin, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Mario Bližňák na buly s Hruškou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kšiltovka PO 2024

250 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit