Bílí Tygři Liberec

Do konce aukce vicemistrovských dresů zbývá pouze necelý týden!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jako po každé sezoně můžete také tentokrát vydražit jeden z trikotů, v nichž si Bílí Tygři dokráčeli pro stříbrné medaile a zisk Prezidentského poháru. Do konce aukce už zbývá pouhý necelý týden! Bude jeden z dresů váš?

Celkem se v dražbě nachází 35 dresů, tedy kompletní sada širšího kádru týmu. Velkým lákadlem jsou jistě dresy současných českých a slovenských reprezentantů Radima Šimka, Adama Jánošíka a Mária Bližňáka, stejně jako loučících se opor Jána Lašáka, Branka Radivojeviče či Ondřeje Vitáska. V aukci samozřejmě nechybí ani dresy „mladých pušek“ Romana Willa, Dominika Lakatoše, Jana Ordoše nebo Filipa Pyrochty, kteří o sobě v této sezóně dali výrazně vědět.

Největší zájem byl v prvním týdnech především o trikot loučící se brankářské opory Jána Lašáka, který se již vyšplhal na cenu 5 350 Kč. Následuje ho Radim Šimek, jehož dres už stojí 4 100 Kč.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec, tedy tygří mládeži.

Elektronická aukce dresů skončí ve středu 31. 5. 2017 v 16 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.sportovniaukce.cz.

Aukce

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu byla až dosud 100 Kč, týden před skončením aukce se však tato částka zvedla na minimální příhoz v hodnotě 200 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na 16 hodin, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Mario Bližňák na buly s Hruškou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit