Bílí Tygři Liberec

Historický úspěch! Tygři mezi čtyřmi nejlepšími celky Evropy opět změří síly s Växjö

Date of publication Author Dominik Jakubec

Zürich - Už teď je jisté, že se do Home Credit Areny v kalendářním roce 2018 minimálně jednou vrátí hokejová Liga mistrů. V rámci semifinále totiž Bílí Tygři v úvodu ledna přivítají švédské Växjö.

Už když začátkem listopadu Bílí Tygři postoupili přes švédskou Frölundu, šlo o historický úspěch. Vždyť náš tým se stal vůbec prvním celkem, který kdy Indiány v hokejové Lize mistrů zastavil před branami do finále. Jak se ale ukázalo, pohádková jízda hokejovou Ligou mistrů se nezastavila ani ve čtvrtfinále.

Bylo to pořádné drama! ZSC Lions zvítězili v Home Credit Areně tím nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a do domácí odvety si vezli lepší výchozí pozici, nicméně vše bylo nesmírně otevřené. I bez hlavního kouče Filipa Pešána se Tygrům podařilo na ledě Zürichu zvítězit také 1:0 a zápas šel do prodloužení.

V něm náš tým dostal příležitost hrát čtyři minuty přesilovou hru, ale ta ovoce nepřinesla. Rozhodnout tedy museli až nájezdy. Janus parádně zamkl branku, po bravurních pokusech Martina Bakoše a Petra Kolmanna bylo hotovo - Bílí Tygři Liberec jsou mezi čtyřmi nejlepšími celky Evropy!

Znovu proti Lakers

Zde na Tygry čeká starý známý, švédské Växjö Lakers. S ním už náš tým svedl dvě vyrovnané bitvy ve skupinové fázi, oba celky tak budou na svého soupeře skvěle připraveny. O to více se můžeme těšit na atraktivní podívanou!

Podle termínových listin by se měl první duel odehrát doma 9. či 10. ledna a odveta pak 16. nebo 17. ledna ve Švédsku, nicméně konkrétní data a časy budou teprve potvrzeny. O oficiálním termínu vás budeme okamžitě informovat, stejně tak o spuštění prodeje vstupenek.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit