Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Tygry v anketě o Zlatou helmu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Měsíc listopad našim hráčům vyšel. Nejen, že během něj drželi dlouhou sérii neporazitelnosti, postupně se také vypracovali na první místo tabulky. Brankář Roman Will byl dokonce vyhlášen extraligovou Hvězdou měsíce. A v zápasech našeho týmu došlo i na parádní hokejové momenty!

I díky tomu nalezneme hned dvojici Bílých Tygrů mezi nominovanými na zisk prestižního ocenění Zlatá helma SENCOR. Mezi šesticí nejpohlednějších hokejových akcí měsíce listopadu nechybí vynikající zákrok lídra brankářských statistik Romana Willa nebo efektní sólo reprezentanta Michala Bulíře zakončené gólem.

Roman Will se o vaše hlasy uchází hned pod číslem 1. V utkání proti hradeckému Mountfieldu dlouho držel neprůstřelnost a po polovině první třetiny se prezentoval skvělým zákrokem. Hostující Dragoun už pálil téměř do odkryté klece, Will však vymrštil svůj beton a dokázal kotouč vyrazit! Při vstávání z ledu zkušený forvard pouze nevěřícně kroutil hlavou.

Pod číslem pět pak najdeme parádu Michala Bulíře. Proti Zlínu ve třetí třetině pečetil na 4:0 a zvedl svou akcí diváky ze sedadel. Zkušenému matadorovi Ondřeji Veselému nasadil ještě v obranném pásmu jesličky, vyrazil kupředu, objel obránce Žižku a tváří v tvář brankáři Štůralovi nezaváhal.

Zaujala vás některá z akcí? Hlasujte v anketě Zlatá helma SENCOR! Učinit tak můžete ZDE. Hlasování probíhá až do čtvrtka 8. prosince, uzavřeno bude přesně ve 12 hodin. Dosáhne na toto ocenění jeden z Bílých Tygrů?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit