Bílí Tygři Liberec

Hodinu po utkání s Cardiffem proběhne autogramiáda kompletního A-týmu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Sobotní odpoledne nebude pouze unikátní příležitostí vidět v Home Credit Areně konfrontaci s neobvyklým soupeřem, britským Cardiffem. Fanoušci si přijdou na své také po utkání, hodinu po závěrečné siréně totiž proběhne autogramiáda kompletního A-týmu!

Máte zájem o podpisy posil, jako jsou Ladislav Šmíd nebo Martina Bakoše, nebo se chcete s Bílými Tygry vyfotit? Pak máte o důvod víc dorazit na sobotní zápis s Cardiffem! Hodinu po utkání totiž proběhne tradiční předsezónní autogramiáda kompletního A-týmu. Půjde zároveň o poslední příležitost získat podpisy celého týmu před startem nové sezony.

Nezapomeňte navíc, že tuto příležitost můžete spojit s návštěvou tygřího fanshopu, kde během obou úvodních domácích utkání hokejové Ligy mistrů narazíte až na 80% slevy na zboží z loňských kolekcí. Radost si tak můžete udělat například už za pouhou dvacetikorunu! K dispozici budou také autogramiádová trička nebo plakáty, každý si tak určitě přijde na své.

Pro hladké plynutí autogramiády si Bílí Tygři podobně jako při předchozích podpisových akcích připravili následující pravidla.

Pravidla autogramiády

Ke vstupu na autogramiádu je nutné předložit vstupenku na utkání Bílých Tygrů s Cardiffem. Autogramiáda proběhne v koridoru s jednosměrným průchodem, což zabrání hromadění fanoušků a zpomalování plynutí fronty. Hráči nebudou mít k dispozici podpisové kartičky. Podepisovány budou pouze oficiální fanpředměty Bílých Tygrů, a to v počtu maximálně dvou kusů.

Autogramiáda odstartuje hodinu po skončení utkání s Cardiffem, tedy přibližně kolem 19 hodin, a probíhat bude 90 minut. Tato pravidla jsou zavedena po minulých zkušenostech z toho důvodu, aby došlo k uspokojení požadavků všech fanoušků.

Autogramiáda se konala v prostorách ČS Klubu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit