Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50 pokračuje v úterý, výtěžek poputuje na konto 3. třídy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už během pátečního utkání s královéhradeckým Mountfieldem do Home Credit Areny opět zavítala Hokejová tombola 50 na 50. Páteční výtěžek, který znamenal více než 10 tisíc korun, putoval na konto hokejistů ze 4. třídy.

Tradiční tombola 50 na 50 funguje také v jiných zemích a všude má stejný princip. Soutěžící si mohou koupit tikety, v tomto případě za 50 Kč, a ze všech zakoupených tiketů je následně vylosován jeden z nich, jehož majitel se může těšit na velmi zajímavou výhru. Tou je přesně polovina celkem vybrané částky.

Pokud se tedy dohromady vybere například 10 000 Kč, vítěz vyhrává 5 000 Kč. Druhá polovina pak dle výběru klubu zamíří na jiné potřebné účely

Na utkání Bílých Tygrů putuje výtěžek na konto konkrétní vybrané kategorie mládežnické akademie. Ty se během ročníku postupně střídají a maminky a tatínkové dětí, které ve zmíněném týmu nastupují, se zhostí role prodavačů. Premiéru obstarali v pátek rodiče malých čtvrťáků.

Kladné ohlasy mezi trenéry i rodiči

Zkušenost s prodejem hodnotí zcela kladně. "Dělat kameloty? Byla to zábava! A navíc mám radost, že tak můžeme dětem pomoct," usmívá se maminka jednoho z malých Tygrů, kterým byla polovina vybrané částky určena.

Dohromady se během utkání s Mountfieldem HK vybralo více než 20 tisíc korun, rozpočet hokejistů 4. třídy se tak navýšil přibližně o 10 tisíc. "Jako trenér jsem z částky, kterou se podařilo vybrat, nadšený. Budeme díky ní moci vyrazit na vybraný turnaj nad rámec naší pravidelné soutěže, což je vždy velkým obohacením naší přípravy," říká kouč čtvrťáků Libor Daněk, a dodává: "Jako velmi pozitivní vidím právě zapojení samotných hráčů a rodičů do projektu. Stejné nadšení panuje i mezi nimi."

Pomoct mládežnické kategorii a zároveň vyhrát zajímavý finanční obnos můžete i v úterý během utkání se Zlínem! Tentokrát poputuje polovina výtěžku na konto Tygrů ze 3. třídy, jejichž rodiče budou tikety nabízet.

Více informací o Hokejové tombole 50 na 50 naleznete ZDE.

Šťastný Roman Will po čistém kontu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit