Bílí Tygři Liberec

Hokejový kemp je u konce. All-Stars Skills, Ještěd i nejhezčí nájezd!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - První ročník Hokejového kempu Bílých Tygrů Liberec se vyvedl na výbornou! Ve druhé polovině týdne byla uspořádána slavnostní akce All-Stars Skills, výlet na Ještěd a nebo třeba kino. Co všechno ještě děti čekalo?

Ve druhé polovině kempu na děti čekalo hned několik akcí. První z nich byl výšlap na Ještěd, který si hlavně hráči z jiných klubů náramně užili. Ve stejný den se navíc ještě všichni vydali do kina. Příjemně strávený večer nahradila ve čtvrtek největší akce týdne - All Stars Skills.

Všechny tři skupiny se postupně vystřídaly na ploše Home Credit Arény, kde hokejisté svedli souboj o nejhezčí nájezd, nejpřesnější střelbu, nejefektivnější zakončení, nejpřesnější přihrávku a nejrychlejší projetí slalomem. K vidění byl také souboj short-tracku, kde vždy pětice hráčů bojovala o nejrychlejší průjezd dráhou s povoleným kontaktem v rámci hokejových pravidel.

Během akce byla zapnuta světelná kostka, kde byla celá akce vysílána. Použity byly i opakované záběry včetně aktivního prstence v aréně. Na facebooku čekal pro rodiče, kteří akci nestihli, živý přenos, hlavní trenér kempu Milan Plodek se navíc společně s hlavními kouči skupin ujal mikrofonu a celou akci moderoval.

Královskou kategorii o nejhezčí samostatný nájezd nakonec ovládl David Šmejkal ze skupiny white.

Před finále short-tracku navíc každá skupina slyšela kempovou hymnu. V pátek už ale nadešla smutná chvíle, protože po tréninku na ledě a mimo ledové přípravě kemp končil. Loučení bývá vždy smutné, nicméně už nyní bylo letošním účastníkům akce umožněno zaslat přihlášku na příští ročník!

Všechny fotografie a informace naleznete na facebookové stránce zde.

Hokejový kemp 2017 top 4

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit