Bílí Tygři Liberec

Hrané dresy Bílých Tygrů ze sezony 2017/18 získali zájemci z celé republiky i ze Slovenska

Date of publication Author Redakce

Liberec - Jako již obvykle byl zájem o originální hrané dresy Bílých Tygrů ze sezony 2017/18 enormní. V tradiční posezónní aukci, která skončila minulý pátek, vynesly celkem přes 94 tisíc korun. Trikoty nyní zamíří k novým majitelům z celé České republiky a ze Slovenska.

Není velkým překvapením, že většina dresů našla své nové majitele v Libereckém kraji. Hned sedm z nich zůstane přímo v Liberci, dalších sedm pak zamíří na nedaleké adresy, jako například do Frýdlantu nebo do Jablonce nad Nisou a jejich okolí. Zbylé trikoty se však rozletí po celé České republice a dva dokonce až na Slovensko.

Například dres Jana Ordoše získal zájemce z Ústí nad Labem, kde tento mladý útočník a český reprezentant s hokejem začínal. Do Ústeckého kraje zamíří i dres brankáře Aleše Stezky. Trikoty Jana Stránského nebo Lukáše Vantucha pro změnu získali fanoušci z Prahy, dres Adama Jánošíka pak zájemce z nedaleké Řevnice.

Výrazné zastoupení má ve výčtu také Středočeský kraj. Tam poputují dres Romana Willa, oba trikoty Jaroslava Januse a také dresy kapitána Martina Ševce nebo Kryštofa Hrabíka. Jediný modrý dres, který se v celé sadě nacházel, a to konkrétně ten se sedmnáctkou Lukáše Dernera, míří dokonce až do Karlovarského kraje.

To ale stále není nejdelší cesta, kterou některý z hraných trikotů urazí. Kromě Královéhradeckého či Pardubického kraje dále poputují například do Brna, kam pocestuje dres Marka Kvapila. Vůbec nejdále pak vyrazí trikoty Milana Bartoviče a Marka Bakoše, které vydražili zájemci ze Slovenska.

Celkový výtěžek aukce činí 94 211 Kč. Tato částka poputuje na konto tygří mládeže, tedy Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům aukce gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu v nejbližších dnech.

Tygři se dočkali branky

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit