Bílí Tygři Liberec

Jak páťáci k triumfu došli. Prvenství měli zaručené už tři kola před koncem!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Páťákům už nikdo první místo nevezme, svými výkony si naše nejmladší sportovní třída zajistila první místo ve své skupiny Ligy mladších žáků už tři kola před koncem soutěže. A jaké jsou tedy její statistiky?

STATISTIKY PÁŤÁKŮ V SEZÓNĚ 2016/2017

Zápasy: 29
Bilance: 23 - 0 - 6
Aktuální forma: 2 vítězství
Skóre: 294:136
Dosavadní nejvyšší výhra: Liberec - Poděbrady 23:1 (22.10. 2016)

Pátá třída vyhrála celkem třiadvacet soutěžních utkání, pouze v šesti na svého protivníka nestačila. Její nejdelší šňůra vítězství v řadě činí třináct výher za sebou. Aktuálně, dvě kola před koncem má skóre 294:136.

(Ne)Vydařený začátek sezóny

Začátek nového ročníku nevyšel našemu celku úplně podle představ. V prvním duelu prohrál s Mělníkem 5:10, následně sice porazil Zbraslav, ale ve třetím utkání nestačili na domácím ledě na Mladou Boleslav a to s vysokým rozdílem - 6:17.

A pak to přišlo. Páťáci v dalších devíti utkáních nastříleli osmkrát dvojciferný počet branek a dechberoucími výkony kráčeli od zápasu k zápasu s vítězstvím v zádech. Nakonec docílili třinácti výher v řadě, což také sérii přidává hlavní podíl na prvním místě. Výkony navíc Liberečtí udržovali i ve zbytku soutěže, když jen čtyřikrát prohráli a devětkrát zvítězili.

Výsledky zapříčinily, že už po výhře nad Hradcem Králové (8:3), tedy na začátku března, mohli páťáci oslavovat triumf ve své skupině Žákovské ligy.

Generali PUK

Atak na hranici 300 gólů

Páťáci jsou podruhé za sebou nejproduktivnějším týmem Bílých Tygrů Liberec. V uplynulé sezóně docílili hned 265 gólů, během aktuální sezóny jich je už 294. Atakovat tak budou hranici tří set branek během jedné sezóny!

Nejvyšší výhra se zrodila 22. října, kdy modrobílí rozdrtili Poděbrady vysoko 23:1. Přes hranici dvaceti gólů se svěřenci trenéra Vojtěcha Fialy dostali ještě jednou, v prosinci přehráli Kolín poměrem 20:4.

Generali PUK

Pátá třída je tak ve své skupině Žákovské ligy první, do konce soutěže zbývají pouhé dva zápasy. Naposledy můžete Tygry na domácím ledě vidět 18. března, kdy od 14:30 přivítají ve Svijanské Aréně Benátky nad Jizerou. Ročník zakončí proti Poděbradům ve středu 22. března.

Ročník 2006 Turnaj Třinec 2016

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit