Bílí Tygři Liberec

Juniorka naposledy "doma" v derby s Mladou Boleslaví

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Nejstarší akademický celek Bílých Tygrů definitivně přišel o šanci zúčastnit se play-off a v aktuálním ročníku tak odehraje pouze tři další zápasy. V těch poměří postupně síly s Mladou Boleslaví (naposledy na domácím ledě), Hradcem Králové a Pardubicemi.

Fanoušci svěřenců trenéra Valdemara Jiruše tedy budou mít poslední možnost spatři celek juniory pohromadě na domácím ledě v sobotu 25. února od 16 hodin. Jak už bylo řečeno, v derby změří síly s Mladou Boleslaví.

Tygři mají Brulařům co oplácet, neurvali proti nim ještě ani bod

Bilance vypadá pro naše mužstvo nepříznivě. Tygři prohráli všechny tři vzájemné zápasy a pokaždé navíc inkasovali nejméně čtyři branky (1:5, 3:5, 1:4). Průběh zápasu i střelce si můžete připomenout zde.

A jak vypadá postavení v tabulce? Naše mužstvo okupuje patnáctou pozici s dvaapadesáti vybojovanými body, která mu už jistojistě zůstane. Na poslední trio Karlovy Vary - Slavia - Olomouc má totiž v této fázi již nevymazatelný náskok. Bruslaři jsou třináctí a taktéž už definitivně přišli o naději postupu do vyřazovacích bojů. V dosavadním průběhu si připsali pouze o tři výhry v prodloužení více, přičemž zároveň mají o tři prohry v nastaveném čase méně než šelmy ze severu Čech.

Podobné souhry letos v play-off neuvidíme, vloni řádil za juniorku i Lakatoš s Ordošem

Nejtěžší kalibr! Nezbeda-Průžek-Wiencek

Tygři našli své nejproduktivnější trio v Tomáši Nezbedovi, Petru Wiencekovi a Jiřím Průžkovi. Všichni tři tak splňují předsezónní očekávání a budou se snažit co nejvíce pomoci svému celku i v následujících třech duelech. Povede se jim to? Přijďte Tygry v sobotu podpořit a zkraťte si tak čekání na nedělní zápas Áčka.

Matěj Žajdlík

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit