Bílí Tygři Liberec

Klobouk dolu před všemi sportovci! Jsem rád, že jsem součástí, prozrazuje Lakatoš

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Mladíček Dominik Lakatoš si na své konto může připsat další úspěch. Byl totiž zvolen nejlepším mládežníkem v uplynulém roce 2016, co se okresu Liberec týče. „Jsem poctěn, vůbec jsem nepočítal s tím, že by se to mohlo podařit," prozradil po slavnostním večeru nadějný forvard.

Jak sis užil galavečer?
Skvělá organizace, bylo to super, moc jsme si to všichni užili a jsem rád, že jsme se mohli zúčastnit. Doufám, že se budu moct na předávání třeba někdy ještě objevit znovu.

Cen pro Tygry bylo hodně, neunikl jsi pozornosti ani ty. Co říkáš na výhru v kategorii nejúspěšnější mládežník Liberecka roku 2016?
Jsem poctěn, vůbec jsem nepočítal s tím, že by se to vůbec mohlo podařit. Vůbec jsem nad tím neuvažoval a nic jsem neplánoval. Vyšlo to, jsem za to rád a děkuji za to.

Ve stejné kategorii ses umístil i vloni, tentokrát už jsi ji ovládl úplně. Jaké jsou tvé dojmy?
Jestli se nepletu, tak jsem vloni skončil čtvrtý, nyní jsem se posunul na první místo, což je úžasné. Je tu spousta skvělých sportovců, kteří předvedli vynikající výkony. Všem hráčům a sportovcům klobouk dolu, jsem rád, že toho všeho můžu být součástí a stoprocentně jsem si to užil.

Navrátilce do sestavy Dominik Lakatoš

Vyhráli jste i týmové ocenění. Na pódiu jsi říkal, že chvály nesmí být příliš, na druhou stranu ceny určitě potěší, že?
Samozřejmě, nebudeme si lhát, mistrovská sezóna byla obrovskou výhrou jak klubu, tak města. Titul byl mimořádný, ale je to minulost. Vzpomíná se na to krásně, jenže nyní máme rozehranou další sezónu a doufám, že se znovu popereme o co nejlepší výsledek. Musíme myslet na to, že to děláme proto, abychom se sami cítili dobře a vybojovali co nejlepší výsledek, ale také proto abychom co nejlépe reprezentovali klub a město!

Může být trofej v týmové kategorii další motivací pro obhájení výsledku z mistrovské sezóny?
Určitě. Každý tým i jednotlivý sportovec chtějí vyhrávat, ať už jde o jakoukoliv disciplínu. Nejsme výjimkou. Chceme vyhrát každý zápas. Jak říkal Ján Lašák při vyhlášení, nesmíme nic ponechat náhodě a to, že jsme teď na domácím ledě ztratili body, na této věci nic nemění. Jdeme si za svým cílem.

Dominik Lakatoš

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit