Bílí Tygři Liberec

Luxusní zážitek ve skyboxu. Vítěz halloweenské soutěže si užil svou cenu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Před speciálním halloweenským utkáním s Třincem proběhla na našem webu Tygří halloweenská soutěž. Hlavní cenou v ní byl speciální zážitek - a právě ten si výherce Tomáš Dlask vychutnal spolu s přáteli během utkání se Spartou.

Stačilo k tomu jediné. Natočit video, jak vystraší někoho ze svých blízkých. To se Tomášovi povedlo, s pomocí svého bratra nachytal svého tatínka a záběr poslal do soutěže. Díky největšímu počtu hlasů ze všech účastníků si pak během zápasu s Třincem převzal svou odměnu - voucher na utkání ve skyboxu pro sebe a své přátele a odvoz přímo do arény.

Druhý bod se ukázal jako poměrně jednoduchý. Výherce totiž bydlí poblíž Home Credit Areny. Aby si tedy i tuto součást své výhry pořádně užil, tygří autobus pro něj vyrazil na autobusový terminál Fügnerova. Zde už ve středu před pátou stála jedenáctičlenná skupina, která se těšila na nevšední zážitek.

Ve společnosti zástupců klubu a tygřího maskota se vítěz a jeho přátelé, ale také jeho učitelka, přesunuli do Home Credit Areny, kde už na ně čekala speciální místa - připravený skybox, jehož součástí bylo také občerstvení. Všichni se ukázali jako velcí fanoušci, na zápas dorazili vyzbrojeni v dresech či tygřích tričkách.

Jak si utkání ve skyboxu mladá partička užila? Podívejte se na reportáž, případně si prohlédněte FOTOGALERII.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit