Bílí Tygři Liberec

Memoriál Jaroslava Kasíka 2018! Tygři třetí, vyhrála Jihlava

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Memoriál Jaroslava Kasíka, který je pořádán za podpory Statutárního města Liberec, opět sklidil velký úspěch. Kvalitní zápasy nabídly krasnou podívanou pro fanoušky a zároveň plno zábavy pro všechny zúčastněné.

Pořadí turnaje

1. HC Dukla Jihlava 12 bodů (19:10)
2. HC Slavia Praha 6 bodů (14:10)
3. Bílí Tygři Liberec 6 bodů (13:14)
4. Piráti Chomutov 5 bodů (12:15)
5. HC Kometa Brno 1 bod (6:15)

Výsledky turnaje

10. března

Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha 0:5
Piráti Chomutov – HC Kometa Brno
Bílí Tygři Liberec – HC Dukla Jihlava 4:5
HC Slavia Praha – HC Kometa Brno 3:2 po sam. náj.
Piráti Chomutov – HC Dukla Jihlava 1:6

11. března

Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno 4:1
Piráti Chomutov – HC Slavia Praha 4:3 po sam. náj.
HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 2:4
Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov 5:3
HC Dukla Jihlava – HC Slavia Praha 4:3

Vojtěch Fiala o turnaji:

„Děkuji celému týmu a také týmu našich rodičů za báječnou podporu a jak fantasticky zvládli organizaci turnaje, díky nim tu celý víkend všechno běželo bezchybně a všech pět týmů si mohlo užít perfektní hokejové zápasy.“


Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha 0:5

Trenér Vojtěch Fiala: „Z týmu jsme před turnajem cítili velké odhodlání, celá kabina brala turnaj velmi vážně, těžko říct, jestli to právě nebylo to, co nám trošku svázalo ruce. První minuty jsme začali podle představ. Rychlé napadání soupeře a otáčení hry nám nabídlo ze začátku několik šancí, ale žádná neskončila gólem a na střídačce začaly být cítit nervozita, odskakování puku, nepřesnosti, zbytečné fauly a to nabídlo Slavii příležitosti ke skórování, následně k odskočení. Nám se nakonec nepovedlo prostřelit gólmana Slavie ani ve třetí třetině, a tak jsme se z euforie ze startu turnaje podívali s výpraskem 5:0 nepříjemné situaci do očí."

Kasíkův memoriál 2018 Slavia

Bílí Tygři Liberec – HC Dukla Jihlava 4:5

Trenér Vojtěch Fiala: „V druhém sobotním zápase s Jihlavou bych řekl, že jsme konečně hráli s větším klidem. Už první část nabídla hodně šancí obou týmů a i přes vedení Jihlavy jsme měli ze zápasů lepší pocit než z dopoledního vystoupení. Ve třetí třetině se strhla přestřelka se smutným koncem pro naše hráče, hned po vyrovnání na 3:3 jsme nechali Dukle prakticky bez odporu příležitost, kterou Jihlaváci neodmítli a znovu nám odskočili na 4:3. Klobouk dolu, že se tým velmi rychle zmátořil a opět dorovnal, v tu dobu jsme měli momentum zápasu a věřil jsem, že se nám povede velký obrat. Poslední minuta, situace, kdy po buly v útočném pásmu došlo ke ztrátě, a po brejku dala Jihlava rozhodující gól. Výborný zápas i přes hořký konec pro naše hráče."

Kasíkův memoriál 2018 Jihlava

Bílí Tygři Liberec Liberec – HC Kometa Brno 4:1

Trenér Vojtěch Fiala: „Proti Brnu jsme byli lepším týmem, začali jsme s chutí, vytvářeli šance a konečně se nám povedlo dostat na turnaji do dvoubrankového vedení, které jsme si pohlídali až do konce. Stres a svázané ruce byly pryč, čekali jsme na ostatní výsledky a tým se těšil na poslední zápas s Chomutovem."

Kasíkův memoriál 2018 Kometa

Bílí Tygři Liberec Liberec – Piráti Chomutov 5:3

Trenér Vojtěch Fiala: „Zápas, kde naši hráči věděli, že když uspějí, neminou je medaile za třetí místo na turnaji. Po prvním dni to výsledkově nevypadlo nejlépe, ale zápas s Brnem nás nabil pozitivní energií. Z kabin jsme šli s jasným cílem uhrát na domácím turnaji medailové umístění. Bojovný výkon od první minuty, za který zaslouží všichni velkou pochvalu. Jen za druhou třetinu jsme toho nabruslili víc než za celou sobotu, což s sebou přineslo šance a góly našeho družstva a jsem rád za celý tým, že se nám povedlo zápas ve třetí třetině dotáhnout do vítězného konce a tím jsme si i splnili předturnajový cíl, získat na Kasíkově memoriálu medailové umístění.

Kasíkův memoriál 2018 Chomutov

Logo města Liberec

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit