Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř: Měli jsme udržet vedení a ne v dalším střídání dostat gól. Myslím, že tohle rozhodlo

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Michal Bulíř se po zranění vrátil do sestavy Tygrů a hned se ve finále zapsal mezi střelce. Liberečtí ovšem utkání nakonec těsně prohráli. „Myslím, že rozhodly situace, kdy jsme dali branku a dvakrát jsme z toho po chvíli inkasovali. To se nesmí stávat," svěřil se liberecký útočník.

Jak bys zhodnotil utkání?
Myslím, že rozhodly situace, kdy my jsme dali branku a dvakrát jsme z toho po chvíli inkasovali. To se nesmí stávat. Měli jsme udržet vedení a ne hned v dalším střídání dostat rychle gól. Myslím, že tohle rozhodlo. Obdrželi jsme čtyři branky, to by se na domácím ledě taky úplně dít nemělo. Na druhou stranu, je to na čtyři vítězství, ne na jedno. Jeden zápas nic nedělá. Připravíme se dobře na zítřek a vyhrajeme.

První třetina byla asi obrovská reklama na kvalitní hokej.
Myslím, že se střetly dva velmi ofenzivní týmy. Nikdo nechce být zalezlý, a tak to taky vypadalo. Nečekal jsem, že to bude takové, ale zápas byl jaký byl. Útok se asi ukázal být silný na obou stranách. My se ovšem musíme ještě trochu víc věnovat obraně. Obdrželi jsme smolné branky. Nijak bych to ale nedramatizoval, je to teprve 1:0 a zítra je další zápas.

Jak těžká byla třetí třetina? Brno velmi pečlivě bránilo.
Bylo to těžké, vedli 4:3 a měli jeden gól náskok. Tým v této situaci hraje jinak, už se tolik nežene dopředu a chce hlídat výsledek. Z naší strany bylo náročné se dostávat do třetiny, zkoušeli jsme to, jak se dalo, kluci bojovali, co to šlo. Teď se zbývá dobře připravit na zítřek a zvládnout další těžký zápas.

Byly podle tebe důležité nevyužité přesilovky?
Přesilovky jsou jedna z nejdůležitějších částí play-off a kór ve finále. Trochu nás tam tlačila bota a budeme si k tomu muset říct několik věcí a zapracovat na tom. Celkově góly dávat musíme, když dostaneme čtyři branky, těžce se vyhrává.

Budete se tedy v druhém utkání zaměřovat více na obranu?
Asi to tak bude. Potřebujeme si na videu ukázat, co jsme dělali špatně. Od toho ta videa a přípravy na soupeře máme. Zítra do zápasu půjdeme s věcmi, které se nám nedařily a budeme je chtít vymazat ze hry. Naopak se budeme snažit o nějaká pozitiva a dotáhnout utkání do vítězného konce.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit