Bílí Tygři Liberec

Na All Star Cup zamíří útočník Dominik Lakatoš

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už tuto sobotu se v Bratislavě uskuteční unikátní All Star Cup. A Bílí Tygři u toho nemohou chybět! Namísto Marka Kvapila nakonec v dresu týmu Tipsport extraligy nastoupí mladý útočník Dominik Lakatoš.

All Star Cup je unikátní projekt, v němž se mezi sebou střetnou výběry čtyř evropských hokejových soutěží. Kromě Tipsport extraligy se akce zúčastní také slovenská Tipsport liga, německá DEL a rakouská EBEL, kterou hrají také celky z jiných zemí.

Každá soutěž sestavila kádr dle jednoduchých pravidel. Z každého celku, který danou ligu hraje, byl nominován právě jeden hokejista. Výjimkou je EBEL, kterou hraje pouze dvanáct mužstev, dvě z nich tedy mají v sestavě hned dva zástupce. Tyto složené týmy se utkají v turnaji, kde se jednotlivá utkání budou hrát na 2x15 minut.

Bílým Tygrem, který pomůže Tipsport extralize v boji o triumf v náročné konkurenci, bude útočník Dominik Lakatoš. Na bratislavském ledě nahradí Marka Kvapila, který byl původně nominován.

To ale nebude jediná tygří stopa, kterou v All Star Cupu nalezneme. Generálním manažerem českého týmu bude Petr Nedvěd, jehož dres byl v liberecké Home Credit Areně před reprezentační přestávkou slavnostně vyvěšen. Tým slovenské Tipsport ligy zase vede jako kapitán Branko Radivojevič.

Jak si Tipsport extraliga v tomto unikátním projektu povede? Vítěz se kromě trofeje může těšit také na prémii v podobě 25 000 eur!

Více o All Star Cupu naleznete ZDE.

Dominik Lakatoš

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit