Bílí Tygři Liberec

Na první dva domácí zápasy čtvrtfinále zbývají poslední lístky!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Pokud chcete ve středu a ve čtvrtek vyrazit na první duely play-off, neváhejte! Na oba duely zbývají už skutečně pouze poslední lístky, přesto jde o vstupenky na často velmi zajímavá místa. Zajistěte si je dřív, než bude pozdě!

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2016/2017 pak měli předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. To je však již u konce. Od pondělí 6. března jsou lístky ve volném prodeji.

Nákup vstupenek je omezen. Celkem lze na jednu osobu nakoupit maximálně čtyři vstupenky, stejně jako tomu bylo při nákupu na permanentku v rámci předprodeje. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 160 Kč ve 4 N.P. do 280 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Online

Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu bude možný až v den spuštění volného prodeje. Veškerý nákup bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny v areálu Sport Parku. Otevírací doba bude v případě potřeby upravena. Po dobu play-off bude Rotunda ve všední dny otevřena bez polední přestávky nepřetržitě od 9:00 do 18:00.

tabulka ceny play-off

Rozhodně se máte na co těšit! Neváhejte a nenechte si čtvrtfinálové bitvy s Plzní ujít. Boj o extraligový trůn opět začíná!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit