Bílí Tygři Liberec

Nabité pondělí! Odstartovala příprava i prodej permanentek

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Pondělní ráno bylo pro všechny Bílé Tygry opravdu nabité. Jako první si na své přišli fanoušci, kteří si vyrazili pořídit permanentní vstupenku na ročník 2017/18 hned v první možný termín, následně odstartovala také příprava.

Že je po zisku Prezidentského poháru a celkového stříbra o permanentky zájem, bylo jasné už na první pohled. Od brzkých ranních hodin postávala před Rotundou rozrůstající se skupina fanoušků, přičemž první z nich dorazili už v devět hodin večer!

Prodej vůbec prvních celosezónních vstupenek na ročník 2017/18 proběhl ve velkém stylu. Na zájemce čekalo bylo kromě snídaně nachystané šampaňské s jahodami a také řada dárků. Vůbec první permanentkář si odnesl podepsaný dres Bílých Tygrů, který mu předali Michal Bulíř, Milan Bartovič a Dominik Lakatoš. Už podruhé se jím stal Roman Fotr, který si zajistil i první permanentku na mistrovskou sezonu 2015/16.

"Vloni mi to nevyšlo s prací, ale letos jsem si vše domluvil dopředu. Když jsem si naposledy koupil permanentku jako první, byli i Tygři první v extralize, tak by to teď mohli zopakovat," usmíval se spokojený majitel. Před startem prodeje čekal u Rotundy celých jedenáct hodin. "Měl jsem s sebou nějaké občerstvení, v půl dvanácté pak navíc přišla další paní a alespoň jsme si mohli krátit čas povídáním," popisoval s tím, že se dlouhým čekáním rozhodně nenechal odradit.

Ani ostatní ale nepřišli zkrátka, prvních dvacet nových majitelů permanentek si odneslo také vstupenku na hudební festival Benátská! "Je až neuvěřitelné, že na permanentky lidi čekali už od včerejška. Moc si toho vážíme. Překvapilo mě, kolik jich přišlo," usmíval se zkušený forvard Milan Bartovič.

Zpět do práce!

Zatímco si nejrychlejší zájemci odnášeli své permanentní vstupenky, sešli se hráči v půl deváté uvnitř kabiny A-týmu s realizačním týmem, aby oficiálně odstartovali přípravu na nadcházející sezonu. V devět hodin vyrazili do areálu Sport Parku Liberec, kde je čekala první tréninková jednotka pod vedením kondičního kouče Aleše Pařeze.

Právě nabírání fyzické kondice a svalové hmoty bude zasvěceno následujících osm týdnů. Vzhledem k tomu, že se někteří z hráčů připravují na novou sezonu tradičně individuálně a Adam Jánošík s Máriem Bližňákem teprve v minulém týdnu ukončili sezonu na mistrovství světa, mohli trenéři počítat s šestnáctkou hráčů.

Mezi nimi nechyběl ani mladý útočník Lukáš Jašek, který byl první posilou Bílých Tygrů pro sezonu 2017/18. "Měl jsem o Liberci jen dobré informace. Je tu skvělé zázemí, skvělý realizační tým. Vnímám to zároveň jako velkou výzvu," prozrazuje forvard s velkým potenciálem.

Na zahájení přípravy dorazil také obránce Radim Šimek, který už ale liberecký dres neoblékne. Oficiálně totiž potvrdil svůj podpis smlouvy se San Jose Sharks. "Komunikace probíhala na rovinu, bylo to celé velmi rychlé. Cítil jsem od nich největší zájem," vysvětloval. A přestože v současnosti s užívá zasloužené volno, připustil, že se možná do přípravy Bílých Tygrů zapojí. "Teď jsem se byl za kluky jen podívat, ale ke konci června bych už před odletem do Ameriky rád začal trénovat," přiznal.

Příprava Bílých Tygrů bude probíhat následující necelé dva měsíce, od 10. července pak přijde na řadu příprava na ledě. Na ten vyjedou naši hráči také v průběhu června, kdy si tímto způsobem tradičně zpestří období suché přípravy.

Do přípravy se zapojili:

Brankáři: Roman Will.

Obránci: Derner Lukáš, Plutnar Michal, Pyrochta Filip, Havlín Tomáš, Bednář Jan.

Útočníci: Bulíř Michal, Lakatoš Dominik, Krenželok Lukáš, Jelínek Petr, Bartovič Milan, Jašek Lukáš, Vlach Jaroslav, Ordoš Jan, Vantuch Lukáš, Hrabík Kryštof.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit