Bílí Tygři Liberec

Nad Libercem v neděli přelétne Kometa. Srazí ji Tygři?

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - První šanci na získání Prezidentského poháru Tygři nevyužili, v neděli je čeká druhý pokus. Pod Ještěd zavítá brněnská Kometa, se kterou naše mužstvo vždy svádí tuhé boje. Dokáže ji tentokrát porazit a obhájit tak cenný pohár?

Zase bitva? A jak to "letos" vlastně bylo?

V aktuálním ročníku na sebe oba celky samozřejmě narazily již třikrát a ve dvou případech to byla jednoznačná záležitost. V DRFG Aréně šelmy vstřelily jedinou branku, nejprve na nejhorčejším ledě extraligy prohrály 1:5 a následně 0:3.

Uvnitř Home Credit Arény se naopak strhla vypjatá bitva, Tygři sice prohrávali už 0:3. Jenže zásluhou vynikajícího týmového výkonu dokázali vyrovnat a v prodloužení Ondřej Vitásek přisoudil Liberečanům bonusový bod. Podaří se modrobílým vyhrát pod Ještědem i podruhé?

hostesky

Oslava poháru se odkládá na neurčito. Kometa bojuje o šestku

Kometa se po tři čtvrtiny soutěže pyšnila vynikající ofenzivou a třetí příčkou tabulky. Poté však přišla menší krize a Brňané se propadli až na poslední příčku zajišťující přímý postup do čtvrtfinále. To jim ale určitě neubírá na jejich síle, ba naopak. Jihomoravané se za každou cenu budou chtít vrátit na vítěznou vlnu před začátkem play-off.

Tygři nepochodili ve Vítkovicích, když domácí Rideře podlehli 0:4 a na Oceláře mají již jen šestibodový náskok. Stále jim však stačí jedno vítězství a při případném tříbodovém zisku budou slavit zisk Prezidentského poháru. Druhou variantou zůstává, že druhý celek tabulky ztratí ve zbytku základní části ještě tři body.

hostesky

Kdo bude slavit? Oba celky potřebují výhru jako sůl

Naladit se do správné herní pohody před začátkem vyřazovacích bojů je velmi důležité. Oba celky by podle aktuálního pořadí navíc zažily dlouhou přestávku mezi posledním utkání základní části a prvním duelem play-off.

V závěrečných třech střetnutích tak bude jak pro šelmy, tak Brňany velmi důležité uhrát dobré výsledky. Tygři po třech výhrách v řadě padli ve Vítkovicích, Kometa prohrála v posledních dvou utkáních. Kdo zvítězí tentokrát? Zápas startuje s úderem šestnácté hodiny.

hostesky

Bílí Tygři Liberec versus HC Kometa Brno

Počet zápasů: 31
Bilance: 12 – 2 – 0 – 2 – 15
Skóre: 66:87
Průměrná návštěva: 6 217

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit