Bílí Tygři Liberec

Novým kapitánem Bílých Tygrů se stal Branko Radivojevič

Date of publication Author Martin Kadlec

Bílé Tygry povede do nadcházející sezóny v roli úřadujících mistrů nový kapitán Branko Radivojevič. Zkušený slovenský útočník s téměř 450 starty v NHL na kontě přebírá kapitánské „C“ po Janu Výtiskovi, který byl kapitánem libereckých šelem v předcházejících dvou sezónách a dovedl Bílé Tygry k vysněnému titulu. Branko Radivojevič je teprve devátým libereckým kapitánem v extraligové historii klubu a zároveň je prvním cizincem v této pozici.

Pro Branka Radivojeviče to nebude nová zkušenost. Dres s céčkem na prsou oblékal i ve slovenské reprezentaci a ve Spartaku Moskva. Jako kapitán povede šestatřicetiletý lídr Bílé Tygry už v utkáních Champions Hockey League 21. a 26. srpna.

Vyjádření Branka Radivojeviče:

„Kapitánské céčko je pro každého hráče velká pocta. Nezáleží na tom, kolik toho máte odehráno, vždy si posunu do podobné pozice ceníte. Mými předchůdci byli skvělí hráči, kteří dokázali být skutečnými vůdci, ať už to byl Petr Nedvěd, Jaroslav Modrý nebo Honza Výtisk. V kabině to zatím funguje perfektně, jsme dobrá parta. Všichni táhneme za jeden provaz a věřím, že i v nové sezóně potvrdíme naše kvality.“


Kapitána si dle tradice volí samotní hráči také s přispěním trenérského dua Pešán – Mlejnek. Asistenty Branka Radivojeviče byli jmenováni zkušení obránci Tomáš Mojžíš a Martin Ševc.

Podívejte se na krátkou videovizitku Branka Radivojeviče z loňské sezóny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit