Bílí Tygři Liberec

Offline rozhovor: Položte své otázky Karlu Mlejnkovi!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už týden máte příležitost pokládat dotazy v offline rozhovoru asistentovi trenéra Pešána Karlu Mlejnkovi. Máte otázku a stále ještě jste ji nepoložili? Neotálejte, čas máte pouze do úterý 1. listopadu!

Mladý kouč už ve své kariéře stihl posbírat celou řadu zkušeností. Jako trenér juniorky Karlových Varů si například se Západočechy zahrál MHL, což je juniorská obdoba Kontinentální hokejové ligy. U karlovarské Energie se postupně vypracoval až na post hlavního kouče, před ročníkem 2016/17 se však rozhodl pro změnu. Od této sezony působí jako asistent trenéra Filipa Pešána.

Jak si pochvaluje spolupráci s Pešánem a co říká na působení pod Ještědem? Na tuto nebo jakoukoliv další otázku se ho nyní můžete zeptat sami! Ptát se můžete v sekci Ptejte se, kterou najdete ZDE. Můžete tak činit až do 1. listopadu.

Už v tuto chvíli se zde nakumulovala řada zajímavých dotazů, například podle jakého klíče střídají trenéři v jednotlivých utkáních brankáře nebo co říká na mladé naděje libereckého hokeje. Jaký bude váš dotaz? Položte ho!

Samotné položení otázek je jednoduché, stačí vyplnit formulář s otázkou a odeslat ho. Vaše dotazy budou poté zprostředkovány Karlu Mlejnkovi a jeho odpovědi se co nejdříve objeví přímo zpět v sekci Ptejte se pod jednotlivými dotazy. Odpovědi byste měli nalézt na webu po první reprezentační přestávce.

Na již zmíněném odkazu si navíc můžete připomenout také již skončené offline rozhovory, například ten z letního přípravného období s Alešem Pařezem, nebo položit otázky naší redakci.

Trenér Karel Mlejnek na prvním tréninku na ledové ploše 2016/17

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit