Bílí Tygři Liberec

Poslední příprava! Tygry čeká před Ligou mistrů Hradec Králové

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Přípravná fáze sezóny spěje ke svému konci a na Tygry budou čekat již jen ostré zápasy. Ještě před Ligou mistrů ale naše mužstvo nastoupí proti Hradci Králové, dokáže navázat na vysokou výhru nad Chomutovem?

Se Spartou se tužila parta, Chomutov neměl šanci

Tygři mají za sebou dva přípravné zápasy. V tom první těsně podlehli pražské Spartě v prodloužení, rozhodně však nemuseli být zklamáni ze svého výkonu. Ten se jim do utkání s Chomutovem podařilo zopakovat a ještě vylepšit.

V SD Aréně naše mužstvo dominovalo a při debutu Aleše Stezky mezi tyčemi po gólech Bakoše, Lakatoše, Ordoše a Bartoviče se Stránským vyhrálo vysoko 6:1. O jedinou trefu domácích se v závěru utkání postaral Michal Poletín.



Hradec v nejlepším rozpoložení! 4 zápasy - 4 výhry

Mountfield zažívá vydařenou přípravu. Doposud odehrál čtyři zápasy, přičemž hned tři z nich byly součástí Mountfield Cupu. Nejprve Východočeši přehráli Spartu 3:2 po nájezdech, pak si poradili v prodloužení s celkem z Jižní Korei. Na závěr turnaje pak tým okolo Jaroslava Bednáře skolil v derby i Pardubice, jak jinak, než v nastaveném čase.

Královehradečtí ale umějí vyhrávat i v základní hrací době, což předvedli v doposud posledním přípravném střetnutí. K souboji vyzvali Olomouc, a i když prohrávali, dovedli duel do vítězného konce. Kohouty skolili 3:1. Tentokrát se proti sobě postaví dva účastníci Ligy mistrů, pro které půjde o vůbec poslední měření sil před ostrým startem sezóny.



Liga mistrů je za dveřmi. Jako první přijede Växjö!

Přesně týden budou mít po odehraní utkání s Hradcem Králové Tygři na přípravu před CHL. Ta vypukne pro modrobílé 24. srpna, kdy pod Ještěd přijede švédské Växjö Lakers. Hned záhy čeká naše mužstvo souboj s Cardiffem Devils.

Přijďte proto svěřence trenéra Filipa Pešána do Home Credit Arény podpořit. Utkání s Mountfieldem startuje ve čtvrtek od 17:00, vstupné stojí 50 korun. Více informací naleznete v tomto článku.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit