Bílí Tygři Liberec

Předkolo se Spartou? Uděláme vše pro postup, hlásí Filip Pešán

Date of publication Author Dominik Jakubec

Ostrava/Liberec - Po nedělním zápase na ledě Vítkovic je konečně rozlousknuta tajenka, do které fáze play-off Tygři zamíří. Náš tým čeká předkolo proti Spartě. "Jsme rádi, že začínáme v domácím prostředí, a udeláme vše pro postup," hlásí trenér a sportovní manažer Filip Pešán.

Bílí Tygři mohli pomýšlet i na přímý postup, přesto je šéf tygří kabiny vzhledem k vývoji základní části s postupem do předkola ze sedmé příčky spokojen. "Vzhledem k průběhu letošní základní části, která pro nás nebyla úplně šťastná a v určitých chvílích se nevyvíjela podle našich představ, je úspěchem už to, že jsme ve finiši do posledních chvil bojovali o šestku a přímý postup do play-off," říká.

Liberecký kouč nakonec sledoval ze střídačky v prodloužení s Vítkovicemi neuvěřitelné drama. K šesté příčce chyběl Tygrům jediný bod navíc, který nakonec v nastaveném čase nevybojovali. "Byli jsme velmi blízko a kluci bojovali do posledních chvil. Nakonec rozhodl jediný gól ve vzájemných zápasech s Pardubicemi, což tak trochu zapadá do zmíněného průběhu této sezóny," přemítá Pešán.

Nyní už musejí Tygři rychle přepnout na novou fázi sezony. Už v úterý totiž vstoupí do předkola, v němž narazí na silnou Spartu. "Jsme rádi, že v předkole začínáme v domácím prostředí, a uděláme vše pro postup," slibuje.

Konkrétní protivníky si dle jeho slov Bílí Tygři pro předkolo nijak nevybírali. "Soupeře jsme nevyhlíželi. Při současné formě Pardubic, Zlína a Olomouce je Sparta stejně nepříjemným a těžkým soupeřem," ví moc dobře mladý trenér.

Podaří se našemu týmu zastavit Pražany a projít do čtvrtfinále play-off? Série odstartuje už v úterý v 18:00, kdy Bílí Tygři přivítají Spartu v Home Credit Areně. Vstupenky jdou do online předprodeje v síti Ticketpro. Permanentní vstupenky na základní část 2017/18, VIP karty a klubové karty zůstávají pro předkolo v platnosti. Kompletní plán předprodeje a další informace naleznete ZDE.

Filip Pešán diriguje střídačku

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit