Bílí Tygři Liberec

Překvapení pro hráče 4. třídy! Jejich trénink navštívili hráči A-týmu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Velmi příjemné překvapení si užili malí Tygři ze 4. třídy. Na jejich trénink totiž dorazila trojice hráčů A-týmu! Milan Bartovič, Roman Will a kapitán Branko Radivojevič se s nimi podělili o nejednu radu.

Na dětech bylo nadšení vidět, což potvrzuje i jeden z přítomných rodičů. „Byla to tajná akce, která byla domluvena s trenéry. Bylo vidět, že jim hráči udělali velkou radost!“ vysvětloval s úsměvem. Radost a pořádná motivace ukázat, co v nich je, byla na malých Tygrech okamžitě znát.

„Až jsem si říkal, jestli nebyly až moc přemotivované, aby nedošlo k nějakému úrazu, jak se chtěly předvést,“ smál se tatínek jednoho z malých hokejistů. Celý trénink se však obešel bez jakékoliv újmy na zdraví a děti si ho moc užily.

To koneckonců neplatilo pouze o nich. „Je to podle mě perfektní nápad, který jsem zatím nikde nezažil. Moc rád jsem se něčeho podobného zúčastnil. Snad si z toho kluci něco vezmou a jednou budou za Tygry válet oni!“ popisoval rychlík Milan Bartovič.

Mezi malými hokejisty přitom spolu s Radivojevičem zdaleka nejsou neznámými jmény. „S Brankem se tu pohybujeme a máme tu i syny, takže nás kluci vídají častěji. I tak ale byli asi trochu překvapení,“ usmíval se.

Na závěr nezapomnělo trio Tygrů smeknout před mladíky poklonu. „Je skvělé vidět, že makají naplno. Jsou velmi šikovní! Snad z nich jednou vyrostou hráči A-týmu,“ uzavřel Bartovič.

Galerii z tréninku malých Tygrů najdete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit