Bílí Tygři Liberec

Prodej permanentek trhal v prvních dnech rekordy! Zájem je obrovský!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Hokej v Liberci po zisku titulu opět táhne fanoušky! Za prvních deset dní prodeje našlo majitele už přes pět set permanentek, což je více než dvojnásobek, než za stejnou dobu před rokem! Enormní nárůst zájmu je jasně patrný také v sektoru ČS Klubu, kde kromě permanentek už prodaných je dalších 230 předběžně rezervováno! Přidejte se také vy a zajistěte si své místo v Home Credit Areně včas!

Prodej permanentních vstupenek odstartoval 16. května a zvýšený zájem je znát. Klub vyšel svým fanouškům vstříc a zachoval stejné ceny, jako před minulou sezonou. Své místo si majitelé permanentek na minulou sezonu mohou zajistit až do 30. června, do kdy platí předkupní právo. Od té doby budou také tato místa uvolněna do volného prodeje.

Kromě osobního prodeje na Rotundě u Home Credit Areny navíc můžete permanentní vstupenky zakoupit také z pohodlí vašeho domova. Nákup je možné provést online, a to prakticky stejně, jako je tomu v případě jednorázových vstupenek. Tento způsob bohužel není možné využít pro loňské permanentkáře, pokud chtějí využít své předkupní právo.

  • Nákup online v síti TicketPro pro nové permanentkáře uskutečníte zde:

    TicketPro

  • Na permanentkáře čeká také v následující sezoně řada výhod. Cena permanentky odpovídá ceně vstupného na 20 domácích utkání, šest zápasů tedy máte zdarma! Kromě toho vám permanentní vstupenka umožňuje volný vstup také na přípravné zápasy, utkání Ligy mistrů v základní skupině, ale také na případné předkolo play-off, play-out nebo baráž. Jako velmi cenné se v uplynulé sezoně ukázalo rovněž předkupní právo na vstupenky na utkání play-off.

    Každý majitel permanentky se navíc může těšit na tygří ručník, který je možno vyzvednout až do 30. září v našem fanshopu. Kromě toho můžete využít také řady výhod a slev plynoucích z programu BONUS KARTA..

    Nová sezona se pomalu blíží a Tygry čeká nesmírně náročná cesta za obhajobou. Pojďte s námi zpět do boje!

    Ceník permanentních vstupenek na extraligovou sezónu 2016/2017

    Akce

    Ceník do Česká Spořitelna Klubu od 16. 5. 2016

    Akce

    Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

    Sdílet

    Nejnovější video

    TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

    Nejnovější články

    Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

    Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

    Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

    Z našeho fanshopu

    Kartičky ELH 2023/24 2.série

    65 Kč
    Koupit

    Triko jednobar.logo pánské černé

    320 Kč
    Koupit

    Mikina s logem pánská modrá

    895 Kč
    Koupit

    Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

    550 Kč
    Koupit