Bílí Tygři Liberec

Richard Lobo krátce o vysoké úspěšnosti oslabení

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - U kormidla výběru do šestnácti let si letos Richard Lobo odbývá svou premiéru, jeho svěřencům se však velmi daří a patří jim vedoucí příčka ve skupině. Svou extratřídu prokazují liberečtí mladíci především v oslabení.

V sedmi zápasech Bílí Tygři U16 šestkrát vyhráli, což týmu z podještědské metropole stačí na vedoucí příčku skupiny střed. Důležitým klíčem k úspěchu je hra při nestandardním počtu hráčů na ledě, především pak v oslabení!

Družině Richarda Loba totiž patří i prvenství, co se týče procentuální úspěšnosti ubráněných oslabení. Liberecká šestnáctka doposud nedostala gól v bezmála 92 % přesilovek soupeře, což je u čtvrtého nejtrestanějšího týmu skupiny rozhodně žádoucí.

Richard Lobo na téma oslabení:

„Určitě nás těší, že se nám daří oslabení ubránit. Zatím nám to v téhle herní činnosti šlape a já doufám, že to bude šlapat dál. To, že máme tolik vyloučených, je také trochu dáno naší agresivní hrou, kterou po hráčích vyžadujeme. Chceme, aby chodili do soubojů a nevyhýbali se jim. Na druhou stranu hrajeme i hodně přesilovek.“


Jak naši hokejisté do šestnácti let umí bránit oslabení, se můžete jít přesvědčit už tento pátek, kdy do Svijanské arény zavítá tým Mountfield Hradec Králové.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit