Bílí Tygři Liberec

Rozlučka s Jánem Lašákem už tuto neděli!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už tuto neděli se můžete během utkání s Pardubicemi těšit na rozlučku s Jánem Lašákem, který Bílé Tygry dovedl k dvěma Prezidentským pohárům a mistrovskému titulu. Buďte u toho!

Slovenský gólman se během více než tří sezon v tygřím dresu zapsal do klubové historie. Dvakrát našemu týmu pomohl až do finále extraligy, na konci toho letošního ho však vyřadilo ze hry zranění kolene. Během léta následně ohlásil konec své bohaté kariéry. Bílí Tygři se s ním oficiálně rozloučí symbolicky právě během utkání s Pardubicemi, kde strávil pět sezon a poprvé si sáhl na extraligový titul.

Spokojený Ján Lašák

Fanoušci si rozhodně přijdou na své již před samotným utkáním, které se odehraje od 17:40. Už v 16 hodin totiž vypukne ve fanshopu Lašákova autogramiáda, která potrvá hodinu a patnáct minut. Do fanshopu však můžete zamířit už dříve a pořídit si speciální trička, puky či plakáty s Jánkovou podobiznou. Fanshop bude při této příležitosti otevřen už hodinu před startem autogramiády.

Před vhozením úvodního buly pak přijde na řadu slavnostní ceremoniál, během nějž se s Jánem Lašákem oficiálně rozloučí také představitelé obou klubů, v nichž ve své kariéře dosáhl nejvyšších úspěchů.

Nenechte si tuto příležitost rozloučit se s mistrem světa, prvním slovenským brankářem v NHL a v posledních sezonách především Bílým Tygrem ujít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit