Bílí Tygři Liberec

Tipujte výsledky Champions Hockey League a vyhrajte zajímavé ceny!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už brzy odstartuje hokejová Liga mistrů, kterou si i v jejím čtvrtém ročníku zahrají také Bílí Tygři. Fanoušci si navíc nadcházející sezonu Champions Hockey League mohou zpestřit tipovací soutěží, v níž mohou vyhrát skvělé ceny!

Hokejová Liga mistrů si pro týmy i fanoušky připravila řadu novinek a soutěž CHL Predictions je jednou z nich. Ukažte, že jste skutečný hokejový expert! Tipujte výsledky jednotlivých zápasů a vyhrajte skvělé ceny, mezi něž patří například cesta na finále CHL, hrané dresy a mnohé další!

Jak na to?

Navštivte herní stránku soutěže, kterou naleznete na www.chlpredictions.com. Zde se můžete zaregistrovat použitím své emailové adresy nebo facebookového účtu.

Další postup už je jednoduchý. Tipujte výsledky jednotlivých zápasů! Výsledek je počítán po základní hrací době, můžete tak zvolit také remízu. Nejste si jisti, jakým způsobem zápas skončí? Jako indikátor pravděpodobnosti můžete použít číslo v červeném boxu nad daným tipem.

Čím nižší toto číslo je, tím pravděpodobnější výsledek je. Na druhou stranu však zároveň takový tip může přinést méně bodů. Vyberete si tedy sázku na jistotu, nebo zkusíte zariskovat a získat více bodů tipem na papírového outsidera? To je jen na vás!

Jan Ordoš se dere před branku soupeře

Svůj zisk z jednotlivých zápasů navíc můžete znásobit. Stačí na dané utkání využít bonusové puky, které máte k dispozici na každé kolo, a váš zisk může být dvojnásobný nebo dokonce trojnásobný. Můžete si vytvořit skupinu, v níž se poměříte s přáteli, nebo soutěžit o skvělé ceny s fanoušky všech týmů Ligy mistrů.

Ceny

Cenou pro nejlépe tipujícího fanouška bude cesta na finále Champions Hockey League, který bude mít kromě VIP vstupenek na utkání zajištěno také ubytování a letenky tam a zpět. Zajímavé ceny však můžete vyhrát v každém kole - ve hře budou vstupenky na utkání dle vaší volby, dresy či další odměny.

Změřte síly s fanoušky z celé Evropy! Budete právě vy tím nejúspěšnějším?

Hráči slaví cenné vítězství

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit