Bílí Tygři Liberec

Tombola 50 na 50 tentokrát ve prospěch třetí třídy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Hokejová tombola 50 na 50 se vrací také po reprezentační přestávce. Stále platí, že částka 32 450 Kč vybraná během zápasu s Pardubicemi byla dosud nejvyšší v rámci celého letošního pojektu. Vítěz P. Kahoun, jehož číslo bylo během utkání vylosováno, si tak odnesl 16 225 Kč, což je zatím rekordní výhra.

Ale kdo ví, třeba se už dnes toto číslo změní. Také během zápasu se Spartou máte příležitost zúčastnit se tomboly, polovina jejího výtěžku tentokrát poputuje na konto malých třeťáků.

Průběh hry je zcela jednoduchý. V rámci zápasového programu si můžete zakoupit v Home Credit Areně u přítomných kamelotů soutěžní tikety a následně doufat, že bude ze všech tiketů vylosováno právě vaše číslo.

Celkem bude na utkání připraveno 2 000 tiketů a každý z nich stojí 50 Kč. Dohromady tedy může být vybrána částka až 100 000 korun. Celková suma se následně vydělí dvěma a každá z těchto polovin poslouží na zcela jiný účel.

Půlku vybraného obnosu obdrží majitel tiketu, který bude v průběhu zápasu vylosován jako vítězný. Minimální výhrou bude 5 000 Kč, maximální pak až 50 000 Kč. Záleží pouze na tom, kolik bude během utkání celkem zakoupeno tiketů.

Druhá polovina pak podpoří vybranou mládežnickou kategorii. Během utkání se Spartou budou v doprovodu svých rodičů prodávat tikety malí Tygři ze třetí třídy. Na jejich konto zbylá částka poputuje.

Vybrané prostředky pomohou jednotlivým kategoriím zúčastnit se zajímavých turnajů nad rámec jejich pravidelných soutěží a tím zlepšovat jejich hokejové dovednosti.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit