Bílí Tygři Liberec

Turnaj osmé třídy v Chomutově a přípravný zápas šesťáků s výběrem Číny

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Tygří osmáci mají za sebou kvalitně obsazený turnaj v Chomutově, po vyrovnaných soubojích a závěrečných prohrách s Vítkovicemi brali bronz. Šestá třída porazila v přátelském utkání výběr Číny poměrem 5:0.

Turnaj osmé třídy v Chomutově

Liberec x Hradec 1:0/0:2
Liberec x Chomutov 3:0/3:0
Liberec x Kadaň 4:1/4:1
Liberec x Vítkovice 0:2/1:3

Vojtěch Fiala (trenér šesté a osmé třídy):„ 12. a 13. srpna jsme se se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje pěti týmů v Chomutově. Byl to první ostrý test naší osmičky, hrálo se systémem 2x20 minut, kdy se každá dvacetiminutovka započítávala jako samostatný zápas. Před posledním zápasem s Vítkovicemi, pozdějším vítězem celého turnaje, jsme měli v případě výher šanci získat zlaté medaile my, ale zápasy jsme nezvládli a tak si Tygři odvezli tentokrát bronz."

„Byl to perfektní úvodní test pro náš tým, díky pořadatelům za pěkný přípravný turnaj a soupeřům za kvalitní zápasy. V týmu kategorie U14 máme několik nových hráčů, kteří nám předvedli, že budou v týmu velkým přínosem. Tyto zápasy hráčům ukázaly, že můžeme hrát s každým, ale abychom byli stoprocentně připraveni do začátku soutěže nás čeká ještě pořádný kus práce."

Přípravné utkání osmé třídy

Slavia x Liberec 10:5

Vojtěch Fiala (trenér šesté a osmé třídy): Z našeho pohledu to bylo nepovedené utkání po všech směrech. Potom, co soupeř otočil naše vedení 3:1, nás do konce zápasu nenechal vrátit se do hry.

Přípravné utkání šesté třídy

Slavia x Liberec 5:5

Vojtěch Fiala (trenér šesté a osmé třídy): V ročníku 2006 jsme měli s pražskou Slavií během minulého ročníku několik kvalitních utkání a v tomto duchu se pokračuje i v letošní sezoně, už teď se těším na turnaj, který Slavia pořádá 19.8.


Liberec x China Dragons 5:0

Vojtěch Fiala (trenér šesté a osmé třídy): Zápas s exotickým soupeřem, který překvapil technickými dovednostmi svých hráčů, jsme zvládli velmi dobře. Pro hráče to bylo zajímavé zpestření přípravy a zkušenost hrát proti týmu z netradiční hokejové země.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit