Bílí Tygři Liberec

Tygří fanshop v novém kabátu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V úvodu srpna nemohli fanoušci z důvodu rekonstrukce navštívit tygří fanshop, to už ovšem neplatí. Od 14. srpna je zpět v novém kabátu! "Naším cílem bylo vytvořit v něm pro fanoušky co nejkomfortnější prostředí," prozrazuje manažerka tygřího fanshopu Kateřina Hrušková.

Ve fanshopu došlo k mnoha změnám. Můžete je představit?
Došlo k jeho kompletní rekonstrukci, doteď byl od postavení haly v podstatě beze změny. Říkali jsme si, že by si naši fanoušci zasloužili něco nového a hezkého, proto jsme se pro rekonstrukci rozhodli. Byla posunuta kasa, veškeré zboží je nyní rozvěšeno po obvodu fanshopu, k tomu byl položen nový koberec. Celý fanshop je vyveden v jednotném vizuálu.

Co bylo při rekonstrukci vaším hlavním cílem?
Jde nám o přilákání nových fanoušků a také větší zpřístupnění fanshopu. Při hokejových utkáních se v něm pohybuje velká spousta lidí, proto jsme ho chtěli provzdušnit a zpřehlednit zboží. Lidem by mělo nyní být blíž.

Z čeho jste při nové podobě fanshopu vycházeli?
V Liberci máme jeden z největších takových obchodů v celé extralize. Snažili jsme se vycházet z praxe. Navštívili jsme i jiné stadiony a fanshopy a sledovali jsme, co je praktické a čím bychom se mohli inspirovat. Naším cílem je vytvořit pro fanoušky co nejkomfortnější prostředí.

Kateřina Hrušková, manažera tygřího fanshopu:

"Došlo ke kompletní rekonstrukci fanshopu, který byl doteď od postavení haly v podstatě beze změny. Říkali jsme si, že by si naši fanoušci zasloužili něco nového a hezkého, proto jsme se pro rekonstrukci rozhodli. Byla posunuta kasa, veškeré zboží je nyní rozvěšeno po obvodu fanshopu, k tomu byl položen nový koberec. Celý fanshop je vyveden v jednotném vizuálu.“


Dojde v souvislosti s tím také ke změně e-shopu?
Ano, chystáme také nový e-shop, který by měl jít ruku v ruce s novým fanshopem. Pro fanoušky bude nyní vše v novém.

Odkdy si mohou fanoušci komfort nového fanshopu užívat?
Po rekonstrukci už je otevřen od 14. srpna. Během přípravného utkání s Hradcem proběhla jakási premiéra nového fanshopu, jinak je otevřen tradičně denně od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin a zároveň během všech zápasů nebo akcí pořádaných v Home Credit Areně.

Nicméně čtvrteční zápas pro vás bude první zkutečně ostrou zkouškou, je to tak?
Přesně tak, ve čtvrtek očekáváme na zápas s Växjö vysokou návštěvu a vzhledem k zajímavým akcím ve fanshopu lze očekávat, že do něj zavítá velké množství fanoušků. Věřím, že nová podoba fanshopu sklidí jen pozitivní ohlasy.

fanshop

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit