Bílí Tygři Liberec

Tygři opět vládnou Hokejové tombole 50 na 50

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Že se Hokejové tombole 50 na 50 v Home Credit Areně daří, to ukazuje každé domácí utkání Bílých Tygrů. Po nedělním souboji s Vítkovicemi, kdy se o prodej tiketů starali malí páťáci, je náš tým opět v čele pořadí týmů, které se do tomboly zapojily.

Během duelu s Vítkovicemi se páté třídě podařilo v Hokejové tobole 50 na 50 vybrat více než 26 tisíc korun, díky čemuž si vítěz tomboly z utkání odnesl domů částku přesahující 13 tisíc. Stejný výnos putoval rovněž na konto páťáků.

Celkově se v šesti domácích zápasech v Home Credit Areně vybralo už 137 150 Kč, což je nejvíce ze všech klubů, které se projektu účastní. O necelých sedm tisíc pozadu je Kometa Brno, která však v domácím prostředí odehrála už osm zápasů, což je o dva více, než Bílí Tygři.

V Liberci padla také dosud nejvyšší výhra, která činila 16 225 Kč. Vítěz P. Kahoun si ji odnesl z utkání s Dynamem Pardubice. Částka 32 450 Kč vybraných během zmíněného zápasu je zatím nejvíce, kolik se během jednoho extraligového duelu podařilo v letošním ročníku vybrat.

Výhra až 50 tisíc!

Hokejová tombola 50 na 50 je atraktivní soutěž, která fanouškům umožňuje odcházet ze zápasu s velmi zajímavou výhrou a zároveň podporuje projekty vybrané klubem. Soutěžící si kupují výherní tikety za 50 Kč a celková částka, kterou za tikety utratí, se následně rozdělí na dvě poloviny.

Půlku si odnese majitel vítězného vylosovaného tiketu, druhá polovina obnosu pak putuje v případě Bílých Tygrů na podporu konkrétní kategorie mládežnické akademie TJ Bílí Tygři Liberec. Za tuto částku mohou tyto kategorie vycestovat na turnaje nad rámec jejich pravidelných soutěží a nadále vylepšovat své hokejové dovednosti.

Na konto mládeže putují prostředky na většině ze 12 stadionů, kde tombola probíhá. Celkem se takto soutěží ve stáncích jedenácti extraligových klubů a také v Českých Budějovicích, jejichž Motor působí ve WSM lize. Nejvíce se však dosud podařilo vybrat v liberecké Home Credit Areně. Kompletní pořadí naleznete zde.

Pomáhá tomu také způsob, jakým jsou tikety prodávány. O jejich nabízení se totiž starají sami hokejisté dané kategorie v doprovodu svých rodičů. Kdo ví, třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí v příštím kole soutěže. Hokejová tombola 50 na 50 totiž v Home Credit Areně probíhá na každém domácím extraligovém utkání!

Vyprodaná aréna vítá liberecké hokejisty

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit