Bílí Tygři Liberec

V neděli S rodinou do Vesce!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Stále nemáte plán na neděli 15. května? Vyrazte spolu s celou rodinou do Sportovního areálu Vesec. Můžete se zde těšit na program nejen pro nejmenší, ale také pro dospělé. Podílet se na něm budou také Bílí Tygři Liberec.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit. Děti si například mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Patrman. K dispozici budou také další sportovní aktivity, jako třeba lezení na horolezecké stěně.

Kromě toho se můžete těšit také na vystoupení břišních tanečnic ze skupiny AISHA nebo taneční skupiny Takt Liberec. Své schopnosti předvedou členové celého Integrovaného záchranného systému, uvidíte tak ukázky použití psa ve službách policejních služeb nebo zadržování pachatele, hasiči zase názorně předvedou zásah u hořícího auta nebo vyprošťování zraněných z vozidla.

Během akce konané pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty pak dojde také na předváděcí jízdy nových českých vozů. Fanoušci Bílých Tygrů se budou na místě moci chopit hokejky a vyzkoušet si střelbu na branku nebo další hokejové schopnosti.

Neváhejte a vyražte v neděli S rodinou do Vesce! Program začíná v 10 hodin, vstup je pro všechny zdarma. Průběhem celého dne bude provázet moderátor Lukáš Váňa.

s rodinou do vesce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit